Esrali61 Kızlar malum bu sıcaklarda hamişlerin ayakları şişiyor. Ama akşamları hele çok kötü oluyor. Sizde de oluyormu engelmemk icin napiyosunuz😭😭😭
deletedmom209 Esrali61 30 haftalığım daha şişlik ne bilmem ama günde 5 litreye kadar su içiyorum ve en büyük artısı bu oldu bana
CansuAhmetalkol Esrali61 benim geceleri uykudan uyanınca elim ayağım davul gibi oluyo zorla tuvalete yürüyorum
Babies16 Esrali61 gyn icerisinde sık sık ayakalrinizi kendinizden daha yuksekre tutun.uzandignzda altina yuksek minder koyun.otururkende koyun
Esrali61 YAkyol herseyi deniyorum cok fazla su iciyorum. Yürüyüş iyi geliyormuş onu da yapıyorum. Haftada bir yüzmeye bile gidiyorum. Tuz normalde de fazla tüketmem. Ama akşamları resmen davul gibi anlamıyorum😟
Merve12 Esrali61 Btlblbl buzlu su+ tuzlu Ayaklarimi bekletiyorum suda gece gunduz durmadan iyi geliyor ama cikarinca yine ayni
Heda Kesinlikle bol boll yuruyun.ve su icin .dinlenceginiz zamanda ayaklarinizi yukari kaldirin .yukseltin. Ve tuzu kesinlikle azaltin.hamurislerini de . bende hic odem olmadi .bu sayede
Didemalkanendik Tuzlu yemem hamurişi yapan yok zaten bütün gün olabildiği kadar ayaktayım ama yok yok davul gb ayaklarımm sadece soğuk tuzlu suda rahatlıyorum
Esrali61 Btlblbl ağrı kendimizde ağırlaşıyoruz ondandır bence canım. Bide hormonlar felan bütün vücudun denegesi şaştı😁
deletedmom209 Esrali61 ben normalde de yaz kış çok su içerdim hamilelikten olsa gerek sürekli ağzım kuru dolaba girip çıkan şişeleri sayamıyorum dolapla tuvalet arasında geçiyor günüm zaten ama bu aralar susadığımda bi kere su bi kere süt içiyorum su yerine
Pelvan Tam bu postu acmak icin girmistimmm 🤦♀️ karsima cikti 34 haftayim yolculuk yapmak durumunda kaldim hava degisimimi ne bilemedim ayaklarimda bir siskinlik oyle boyle degil uzerine basamiyorum desem yeridir hic akintim olmazdi akintim basladi bu haftaylami ilgili yoksa yolculuklami 🙈😟