Polenpolen52 01rebirth gecmıs olsun canım, bol meyve bol su tüket, bende gribim gecende de griptim, yanı suan gripmiyim bılmıyorum burnum tıkandı aktı , aglıyorum yınemı grıp oldum dıye😭😓
Seyma_ck 01rebirth Ben de yeni atlattım başta anlamadık hastaneye gittik doktor da teste gerek duymadı serum taktı o beni kendime getirdi ve elma sirkesi+su karışımını çoraba döktüm ve giydim ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim.Burnunuz tıkanıksa sinüs box la açın sabah akşam
Polenpolen52 Petula paça hamıleyken ıcılıyormu acaba sanki sakatat yemeyın gıbı bırsey duymustum ılk doktora gıttıgımde
Petula Polenpolen52 ben herseyi yiyorum 4 cu gebeliğim 😊 sakatat midye balik fast food meyve sebze et tavuk kokoreç ciğer kola cay kahve aklina ne geliyosa ben zaten bu yeni nesil.o yenmez bu yenmez kismini hic anlamis degilim 😊
Polenpolen52 Petula ınanın oyle istedi canım karides , yemedım yanı ne saçma seyler, kola hamburger falan yıyorum ama denız urunlerıne karsı aşırı yeme sevgım var artık ogun dayanamadım gittigimizde kalamar yedım,
Petula Polenpolen52 tabikide ye hic bise olmaz nolcak yahu yiyiyorum ben vallahi bugunde gittim bebek.36 haftalik. 3 kilo olmuş😊
charlottececi Polenpolen52 kalamar faydali ki 🙄 ben oyle biliyorum. Dip baliklari midye sadece zararli ☺️
Polenpolen52 Petula masallah mınnosa, ben 4 . aya gırdım simdi, hıc kılo almamısım aksamları ıstahım olmuyor yemek yemıyorum en son 4-5 gibi yıyorum hergun, acaba ıstahım acılırmı 😞
NGfairytale Bol meyve portakal ye su ic canim. Birde ben sicak suya kirmizi recelleden dojub ictim hir gunde belki de 3 4 litreye kadar.