Seher38 Kağıt baya kaymış bu doğru bir sonuç olma ihtimali az egerki düzenli oluyorsaniz mutlaka bir test daha alıp yeniden deneyin
Selenarall Ebrbre üst üste yapınca negatif çıkınca moralin bozuluyor bir kaç gün bekle bakalım bi ondan sonra yap 2 gün geçmiş. Regl belirtilerin var mı
Seher38 Ebrbre mutlaka yap eğer çok bir günün gecmediyse belli de olmaz biraz bekle çok silik de çıkabilir
Selenarall Ben ilk zamanlar yaptığımda negatif çıkmıştı regl 6 gün geçmişti baya çift çizgi çıkmıştı erken olabilir seninde bir kaç gün daha bekle bakalım
Selenarall Ebrbre benimde şiddetli bir kasık ağrısı oluyordu ama geçiyordu tam regl oldum diyorum sonra hemen geçiyordu ağrım ama o zaman pozitifti testim
sosi5 Ebrbre heveslendirmek istemem ama hem idrar hem kan negatifti sonuç adet gecikmesi ikizlerimi uyutuyorum su an 😁 rabbim hayirli zamanda nasip etsin kuzum
sosi5 Ebrbre daha yeni başlamışsın kuzum olur yakin zamanda sağlıkla ve hayırlı bi gebeliğin olur insalalh
Sevimlianne_adayi Ebrbre evet canım şuan ben kasıklarda hafif ağrılar oluyor göğüs ucu hassasiyeti yarın sabah tekrarlıcam bakalım yine negatif olacak da bir umut işte