Kızlarrrr yardımmm.O kadar cok inanmıyorum ki hamile olabilecegime yine yanılıyosun adettendir o diyorum.Ama şaşkınım.SiZin yorumlarınızı önemsiyorum.2 yıldır beklemekten yoruldum artık acaba bile diyemiyorum.Adetime 2 gün var ayın 17 sinde yumurtlama oldu 18 inde devam ettimi bilmiyorum o gün test yapamadım.Günlerdir bel kasık agrısı yasıyorum.Adet onceside yasarım.Gögüslerim cok acıyo buda adet öncesi olur.Fakat benim akıntım olmaz sadece adetten bir gün once olur adet olurum.Fakat yumurtlamadan bu zamana akıntım oldu cok yogun degil damla damla beyaz akıntı.Ama 2 gündür camasırım baya ıslanıyor faZla akıntım var.Bugun kasıgıma bir agrı saplandı sanki bişey koptu ahh dedim yani Sonra belime saplandı yine bi ah dedim.Ben hala adet olacam ondan diyorum.Aksam camasırımda ıslaklık dedim akıntım var bi bakayım bide baktım acık kahverengi 2 damla gelmiş.Adetim baslıyo galiba dedim peceteyle sildim birsey yok baska.Ama benim adetim boyle hiç baslamaz kırmızı baslar ondan bi acaba dedim.Yerlesme yasayanlar benimle aynı olanlar yorumlarınızı bekliyorum🙏