aysiin kubra_1122 doğum gece 11 de oldu sabah 9 da kürtaja aldılar için temizlensin diye öğleden sonra hastaneden çıkmıştım
kubra_1122 aysiin aldılar canım dün sabah 10 dan akşam 6 ya kadar sancı cektim ama ne açılma ne kanama oldu dayanamadım ,doktorda zorunlu kürtaja aldı bebekte ters gelmiş normal doğum olmazmış sanırım ,zor geçti benim için.
aysiin kubra_1122 geçmiş olsun canım kendini toparladığında sormak istediklerin olursa herzaman yazabilirsin benim 15 ocak 2020 de sonlandırılmıştı. 3 ay kullanmam gereken yüksek doz folic asit vardı bizim rahatsızlıkta folic asit eksikliğinden oluyormuş. 3 ayda tekrar hamile kaldım ocak 2021 de kızım doğdu çok şükür sağlıklı Allah inşallah sanada tekrar hamilelik nasip edip sağsağlim kucağına alırsın canım
Percanper Merverfts merhaba milletin işi yok akıl vermiş. Birebir ablam 14. Haftasında gebeliğini sonlandırmak zorunda kaldı. Çünkü bebekte yoğun anomali gördüler. Bir ilaç vererek biraz açılması sağlandı (ilacin adini unuttum) daha sonrasinda normal kurtaj yapildi. Verdikleri ilac kasiklarinda biraz agri yapti acilmasi gerektigi icin ama onun disinda hicbir sey hissetmedi. Bu olaydan 3 ay sonra da hamile kaldi saglikli bir bebegi var. 1 tane anomalilerde patolojiye genelde gondermiyorlarmis. Ancak dr unuza sorun belki patolojiye gönderirler ve bunun genetik mi değil mi olduğuna bakarlar diğer gebelikleriniz için.. doğa böyle sadece bizim değil diğer tüm canlıların da yavruları sağlıksızsa maalesef yaşamıyorlar. Sağlıktan önemlisi yok. Lütfen canınızı sıkmayın bunu tamamen tıbbi ve bilimsel düşünün. Duygusal düşünmemeye çalışın
kubra_1122 aysiin teşekkürler canım , Rabbiö hayırlısını versin bu psikolojiyle bilmiyorum ne zamana düşünürüm birdaha , araya zaman koymak istiyorum.
Ozlemdiril kubra_1122 çok geçmiş olsun canm çok zor evlatla imtihan olmak Allah sabır versin suan hem vucudun hem sen pskolojikmen dinlen Rabbimin hazinesi büyük elbet yerini doldurur zamana bırak mutluyken saglıgın yerindeyken tam anlamıyla istediginde düşünürsün suan lohusa sayılıyorsun ayagını üşütme sıkı giyin kahve yap dizi izle dinlenmeye bak Allahın ıznıyle gececek bu zor günlerin
_Mother_ Merverfts ilk gebeliğim 18 haftalık iken zorunlu sonlandırıldı şuan çok şükür 9 aylık sağlıklı bir kızım var rabbim bizleri tekrar aynı acılar ile sınamasın sizde en yakın zamanda sağlıklı evlat sahibi olun inşallah