burcuruli Kızlar evden yapabileceğim çağrı merkezi, paketleme tarzı işleri nasıl bulabilirim bir bilgisi olan var mı evde boş durmak insanın gerçekten psikolojisini bozuyor
yigitege_annesi burcuruli bulundugun şehirdeki tekstilere başvuru yapabilirsin evde paketlleme vs işi veriyorlar
burcuruli nanna oralarda pek bulamadım yani neye göre iş veriyorlar bilmiyorum ama hiçbir zaman öyle bir şeye denk gelmedim şans galiba
yigitege_annesi burcuruli paketleme gibi misal çorab veiriler bir pakete 6 tane giricek diye ve 1 hafta süre verirler bildiğim kadarıyla ama tüm tekstiler bunu yapmıyor sorun araştıırn derim
Hanifebolat34 Evet vardır ben İstanbul yakın olsaydı yardımcı olurdum şöyle yapabilirsiniz Instagram da genelde her semtin bir kurucusu oluyor sayfa oturduğunuz bölgeye ait bulursanız ilanlar veriliyor denk gelebilir eve iş çevrenizden araştırmaya bakın bazen internetten de ilan oluyor onlar güvenilir degil
burcuruli Hanifebolat34 evet ama pek bizim buralarda yok sanırım instagram da falan hep istanbul var hiç buralarda bulamadım 😔
burcuruli yigitege_annesi ben bir gidip görüşeyim o zaman buralardaki tekstiller ile teşekkür ederim ☺️
TMM Kariyer.net e kayitli olun, tecrübeli/tecrübesiz Cagri merkezi Müsteri temsilcisi ariyorlar Ordan basvuru yapabilirsiniz. Ben 5 Yildir Cagri merkezi sektöründe calistim. Suan evden de calistiriyorlardir, girip bi bakin derim.
burcuruli TMM o kadar çok baktım ki oralara ama asla yoktu ya da deneyim istiyorlardı aslında maliye mezunuyum lisede de muhasebe okudum ama ön muhasebe işi bile bulamadım sırf tecrübe şartları yüzünden
burcuruli elaweannesi facebook üzerinden de bakabilirsiniz orada istanbul avrupa yakasında birçok ilan var facebook olması da şart değil sanırım facebook evden iş ilanları diye googleye yazınca çıkar
burcuruli Niayse facebook üzerinden gruplar var evden iş adı altında oralarda var ben oradan buldum birkaç tane arayacağım bakalım inşallah olur 🙏🏻