Gizemaksum Nurr122 ebebekte owli marka bi korse var ben ML beden aldım memnunum trendyolda daha uyguna bulabilirsiniz ebebekte en son 169 tlydi ben trendyoldan 143 e getirttim
dml33 Guney16_Enes21 aynen bnde öle yapmistm çok etkisi oldu bnce bide kuveze girmisti sarılık enfeksiyondn sürekli git gel ayakta gecirdim ağrıyı siziyi
Gizemaksum dml33 Suan benim bebegimde de var sarılık sizin bebeginiz nasıl suan bizde 1 gun yattik hastanede ama sarilikta artma var dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gidicez
Guney16_Enes21 dml33 Rabbim sağlık versin bugünler geçer hayırlısıyla. Yeterki bebişler sağlıklı olsun
Guney16_Enes21 Gizemaksum Gerçekten öyle insan bebeği için herşeye dayanıyor kucağıma alınca unutuyorum herşeyi 😍
dml33 Gizemaksum 3. Gün kontrolünde doktor direk yatış yapalım demişti kuvezde kan alınınca 17 cıktı zaten bide enfeksiyon varms o yuzdn 1 hafta yatmisti sonrasında bida yukselmedi emmedi bnm kız mama verdim 2 3 saate bir skinti yasamadk bida
Gizemaksum dml33 Benim bebegim emiyor doktor mamada verdi kilo kaybı icin 1 hafta sonra duruma bakıcaz insallah bizimkide duzelir🙏