Yenianneadayi2208 Merveonay 2 gebelik süreci yaşadım ve ikisi de erkekti.Aşırı hareketlilerdi ama bunun cinsiyetle bir alakası var mı yoksa sadece bebeğin karakteristik özelliği mi bilemiyorum..
Mimik Bence her bebebk kendime özel… Benim kizim masaAllah, balik gibi hic durmuyor… Hatta neden uyumuyor diye dusunuyorum bile…
blueberyy00 Merveonay benimm kızım öncesinde sakindi ultrasonda birinde uyuyordu diğerine de aman aman haraketli değildi ama şimdi 22 . Haftadayiz Allah’ım içerde depar atıyor sanki maşallah kuzuma ve 15-16 haftada hissettirmeye başladı kendini
aanemon-6 İkisini yaşamış biri olarak bende ikiside hareketliydi erkek ultrasonda duruyordu evde hareketliydi ama kız ne evde duruyor ne ultrasonda resmen doktorla dövüşüyor hele nst bağlanınca sürekli yerinden oynatıyor bence cinsiyetle alakası yok
smmamoms Merveonay bebeğimin hareketleri dışarıdan bile o kadar belli ki hiç durmuyor ve gören herkes kız mı diye soruyor 😂 doktor bile çok hareketli diyo her seferinde. Ama genelde erkek anneleri karınlarında çok sakin olduklarını söylüyorlar. Etrafımdan duyduğum kadar kızlar daha hareketli sanırım ☺️