Humeyrakrtl64 37+ 4 gúnlúgúm kizlarr bi bir haftadir midemin oldugu yer gögûs altim acayipp aciyo agri degil bildigin aciyo acaba bebegin eli yada ayagi geliyo olabilirmi acidan dogrulamiyorum basina gelen varmi acaba acidan tuvalete bile giremiyorum
Sweet_mom Humeyrakrtl64 bende 37+2 yin bende bu şikayet yok ama bebek kendini çok sıkıyo o olablr canım baskı yapıyodur.
ZeynepSalih Humeyrakrtl64 bnde 37+6yım bnm mıde tarfında degıl de sağ göğüs altında oluyodu o araya ayaklarını fln koyuyo herhalde ondan dolayı bu sıra yok baskıdan olabilir sizinkide
Neyneyy Humeyrakrtl64 bende 20 haftalık gebeyim senin dediğin gibi midem yanıyor mu gaz mı var çok mu yedim rahim yukarı mı geliyor mide sıkışıyor mu sırt ağrısı dallanma nefes alamıyordum resmen dedim ben çok yaşamam ama sonra derdimin çaresini buldum meğerse midemi üşütmüşüm eşimin yengesi sıcak su torbası koy her soğuduğu zaman sen yenile dedi abooo birde baktım ne ağrı ne dediklerimin biri tüy gibi hafifledim yeminin ederim sende dene hiç bir yen etkisi yok inşallah sanada şifa olur
mathildaa Humeyrakrtl64 mide sıkışıyor herhalde ya ya da derimiz gerildi göbüsü tasicam diye 😁 37+6 yim benimde öyle çürük gibi acıyor
Jrselvi Ben de 36+2yim. Bebek sağ tarafımda sık sık toplanıyor karnım bi tarafa doğru yamuluyor. Bu nedir hanımlar? Bek agrisi kasik agrisi vs olmuyor ama
bsr1 Humeyrakrtl64 bende öyleyim büyükler tırnakları uzadığı için tırmalıyor diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum baya can yakıcı