dudininannesi Hanımlar merhaba nasılsınız ☺️ 3-4 gündür iç çamaşırımda sarı renkte akıntı görüyorum. 35+6 haftalık hamileyim. Neden olabilir bir fikri olan var mı?
Nisann26 dudininannesi Benim de öyleydi. Yanma kaşıntı yoktu. Sonra alttan muayene etti doktor. Vajinal enfeksiyon varmış. İhmal etmeyin doktorunuzu bilgilendirin 🙏
Rumeysa3652 dudininannesi enfeksiyon dan oluyo canım malesef benimde 35 haftada başladı şuan 37+1 hala devam ediyo fitil artı ilaç kullandım ama hala ara ara oluyo
dudininannesi Imasleeper Nisann26 Çok teşekkür ederim doktorumla görüşücem hemen. Hiç idrar yanmam ya da başka bir enfeksiyon belirtisi olmadığı için ihtimal vermemiştim
Annesininbalii Ben bekarken evlendikten sonra ve şimdi gebelikte ara ara hep oluyor sarı renkte ama açık sarı , sebebini bilmiyorum , sormadım da açıkçası
Nisann26 dudininannesi Ben de hiç önemsemedim. Akıntı dışında bir şikayetim yoktu çünkü ama meğersem ilerlediği zaman erken doğumu tetikliyormuş. Kusura bakmayın önlem almanız için bunu söylemem gerekiyor. O yüzden dikkat edin
dudininannesi Nisann26 Estağfirullah olur mu öyle şey teşekkür ederim paylaşımınız için. Önlem alayım en azından