gkg1029 Kızlar civilden bebek arabası alan var mı aldıysanız ne marka aldınız memnun musunuz? Ben direk kapanan olan arabalardan almak istiyorum yanında da ek olarak puset sizce
Fundabshn gkg1029 Canım ben trendyoldan bugün sipariş verdim travel sistem bebek arabası puset, herkes memnun kalmış inşallah bende kalırım 😊💐 İndirime girmişti bu arada orayada bak istersen link atayım https://ty.gl/154af3cvfu
SayeMom gkg1029 civilden değilde ebebekten aldik baby plus galaxy suanlık güzel insallah kullanmayı nasip eder Allah 2 ay sonra😋
Lavantakokusu gkg1029 bizde baby Care safari bebek arabasını aldık civilden. Henüz kullanmadık ama sürüşü vs gayet güzel hafif
Imasleeper gkg1029 baby force aldım kullanmadım daha ama ben alırken arkamda alıp kullanan bi kadın iyi tercih benimde aynısından ver çok memnunum dedi.
Hazal_41 Bende trendyoldan kiwi City way travel sistem.aldim.hem.uygun hemde çok güzel çantası falan da var bakarsın canım :)
gkg1029 Lavantakokusu bu hafta uğrayacağım çivile pusetleri filan çok uygun yazıyor nette mağazasına bakcam bi de 😌