Rukiye0101 12+3 teyim 11. Haftada başladı ve bazen kafamı kontol edemeyecek kadar dönüyor gözlerime vuruyor 😢 Var mı baş dönmesi yaşayan. Doktora sormuştum doktor hamilelerin başı döner zaten dedi önemsemedi
Seda5885 Rukiye0101 benim dönüyor kafami yerinde tutamiyorum gozumu acamiyorum doktorum bolca sıvı tuketmelisin dedi ,az sıvı aldigin icin donuyor dedi
Melikeakarsu Rukiye0101 benim de basım dönüyor daha bugün markette market etrafımda dönüyordu 😂marketin ortasında oturdum düşün 😂napim bi an da o hızla yere dusmeyim dedim
Imasleeper Rukiye0101 tansiyon düşüklüğü de oluyor olabilir benim ondan oluyo çünkü ayrıca kan basıncı ile de alakası varmış bu dönem kan basıncımız daha çok olduğu içinde olabilirmiş doktorum demişti
Rukiye0101 Seda5885 Bende az alıyorum sanırım içmeye de çalışıyorum aslında ama sadece yemek yerken canım su istiyor 🙍♀️
Imasleeper Rukiye0101 nasıl yanii, muane odasına girmeden sizin kilonuzu ve tansiyonunuzu ölçüp öyle doktorun yanına gitmeniz lazım size niye yapmamışlarr ki Allah Allah
Rukiye0101 Imasleeper Valla hem özele hem devlete hemde araştırma hastanesine gittim hiç birinde kiloma tansiyonuma bakmadılar