glskyhn22_ Arkadaşlar merhaba ıkı gündür geçmeyen bir bas agrım var 14. Haftadayım ara arada kasıklarım agrıyor normal mi bu sizce yada geçmeyen bas agrıları kasıkagrısı olanlar var mı 😭
Bernako glskyhn22_ baş ağrısı gebelikten kaynaklanıyor. Gebeliğe hazırlıyor vücut kendini ve kan basıncı yükselince baş ağrısı yapıyor. Çözümü de kesin ve kesin mentol taşı doğal .. şakaklarıma ve anlıma sürüyorum o taşı ve hemencik geçiyor . Aktarlarda bulabilirsiniz 25 tl en pahalısı
AdenEva glskyhn22_ bu baş ağrısını çoğu gebe yaşıyor. Ben kendi doktorumun tavsiyelerini söyliyim size, nane yağıyla masaj yapabilirsiniz ya da sade türk kahvesi içebilirsiniz. Çok ağrır geçmezse de parol alabilirsiniz benim geçmiyor günde 2 parol içiyorum 😭
Zeynepabide glskyhn22_ benim bas agrım 6. Haftada basladı, şuan 11 haftayım tam. Artık kafayı yemek üzereyim görme bozuklugum basladı agrıdan dolayı. 1 aydır basımda buz torbasıyla yasıyorum😔
deletedmom27371 Bernako gerçekten işe yarıyor mu benim migrenim olduğu için dehşet bir baş ağrım oluyor mecburen parol içiyorum ilk defa duydum işe yarıyorsa bende alıyım bari
Zeynepabide AdenEva ben nane yagı aldım, üzerinde hamileler kullanamaz yazdıgı için kullanmadım. İnternettede cogu doktor uygun bulmamış, kullanıyor musunuz siz? İşe yarıyorsa bende kullanıcam artık pes ediyorum 😔😔
deletedmom27371 AdenEva benimde çok ağrıyor resmen kafam vücuduma ağır geliyor mecburen içiyorum en fazla günde 2 adet alıyorum. Hiç içmek istemiyorum fakat elimde değil beni çok etkiliyor 😔
deletedmom27371 glskyhn22_ 16 haftalığım hepsi mevcut özellikle baş ağrısı. Bugün doktoruma sordum ve normal olduğunu söyledi
Diaayse deletedmom27371 dün geceden beri başım ağrıyor uyudum uyandım acaba gecer mi diye gecmedi en sonunda parol almak zorunda kaldım
deletedmom27371 Diaayse evet benim de çok ağrım oluyor hatta bazen dayanamıyorum acile gidip serum taktırıyorum
Melikeakarsu glskyhn22_ bnde 14 haftadayim kasik agriis karin agrisi hepsi var bnde bas agrisi zaten basımı kaldiramiyorum resmen az önce markete gittim düşüp bayılacaktım basım dondu kendimi direk disari attım hava alım diye tansiyonum düşüyor benim ondan
glskyhn22_ Cevaplarınız ıcın teşekkürler arkadaşlar ben yurtdısındayım ve burda doktor bana herseye normal dıyor ama benım bas agrım falan bayağı kötüydü sizden gelen bilgiler biraDa olsa ıcımı rahatlattı vede tavsıyelerınızı denıcem çok saolun kızlar 🥰♥️♥️