Tugbaerdemli Kızlarrrrrr reglime 3 gün var test yaptım çift çizgi çıktı çok şükür, tarihime göre 3 hafta 4 günlük bir haşaş tanem var :) doktora ne zaman gitmeliyim sizce kese gözükmesi için (planlı folik kullanıyorum) nelere dikkat etmeliyim sizde olumsuz bi şey yaşamamak adına çalışan biriyim biraz yoruluyorum teşekkürler 💗 -
Fatmatev Tugbaerdemli öncelikle kan testi yaptırıp beta nın düzenli artışını gözlemlemelisin doktor bana keseyi görebilmem için betanın 4000 falan olması gerekiyor demişti
charlottececi Tugbaerdemli hayirli olsun. 🐣 yediklerine dikkat et beslenebiliyorken saglikli beslen sonra bulantidan pek bilincli yiyemiyosun. Disarda nolu nolmaz salata yemeyi birak. Salam sosis mayonez tarzi seyleri birak. Agir kaldirmamaya calis uyu bol bol :) meyve tuket. Ben 5+3 te gittigimde kese gorunmustu ben de 3+1 de kaset test ile ogrenmistim sonra beta verdim 1 kerelik. Oyle surekli beta baktirmaya gerek yok. Rahat ol bence. 5+4 falan gibi doktora git mutlaka gerekli tahlillerini yaptir. Kesen gorunur zaten o zamana ins. 2-3 gunde bir kaset test yapip koyulasip koyulasmadigini takip edebilirsin :) folik asitini aksatma zaten. :)
Eslemmiraaa Tugbaerdemli hayırlı olsun canım hiç acale etme geçen renglinin ilk gününden hesapla kaç haftalık olduğunu muhtemelen geç dölenme yoksa 5.haftada keseyi minik görürsün 6.haftanın ortalarında biz kalp atışını duyduk kendini yorma cinsel ilişkiye girmeyin kalp atışını duyana kadar sağlıklı beslen zamanında git bu sefer sürekli git gel kan ver seni yorar
yeniklasor Ağır kaldırma, üşütme, herşey normalken bile ilk 3 ay cinsel ilişki yasak demişti benim doktorum sana da fikir olsun bizde kan verdikten sonra 6+0 da gitmiştik hem keseyi hem bebeği kalp atışlarını duyduk hayırlı olsun bu arada ☺️
charlottececi Eger kanaman lekelenmen yoksa cinsel iliskiyi yasaklamaz doktorlar. Perinatolog bana riskli durum olmadikca yasaklamiyoruz demisti ilk gittigimde ama biz yine de tercihen beklemeyi sectik hala bekliyoruz ikiz oldugu icin. 8+4 um ben de :)
charlottececi keremarasmomm 60 ti 3+2 de :) sonra hic baktirmadim. İkiz beklemiyoduk. 5+3 te gittik keseleri gorduk kalp atislarini gorduk :)
charlottececi keremarasmomm yok hic lekelenme ya da kanamam olmadı simdilik çok şükür ama ikiz gebelikle hamileligin bi doneminde illa oluyo diyolar bilemiyorum 🙄
Deletedmom_7 Tugbaerdemli benim de öyle sizinkiyle aynı hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 😊 ben de valla sizin gibiyim ne yapacağım belirsiz😂
charlottececi Tugbaerdemli doktorlar normal oldugunu soyluyor. Her gebelik kendine ozeldir. Doktora gidin gerekiyorsa ilac veriyolar progestan falan. Bu haftalarda olabiliyormus lekelenme normalmis :)
Deletedmom_7 Tugbaerdemli hcg 11 benim adetin gecikmesinin 4. Günü verdiğim kanda böyle çıktı. Şimdi iki günde gidip kan veriyorum betanin artmasını takip ediyor doktor ama böyle de zor oluyor keşke acele etmeseydim öğrenmek için 😒
charlottececi acemianneee_31 yeni 4 haftan bitmis olmasi lazım. Son adet tarihin ne zaman? :) 1 hafta sonra gorunur kese muhtemelen vajinal ulturason ile daha rahat gorunur hatta ama biraz beklersen karindan bakarlar 😋
acemianneee_31 charlottececi son adet tarihim 3 kasım doktor baktı bsey yok dedi beta 615 çıkınca kafam karıştı