Svdaylmzz Kızlar bugün detaylı usg kontrolüm vardı 20 haftalığım. Plesentada kanama alanları gördü doktor hiç böyle bi durumla karşılaşan var mı beni bi aydınlatırmısınız bu ne demek oluyo 🥺
Selindmr Svdaylmzz Benimde plesentada kanama alanım var 3 haftadır böyle dışarı gelen bir kanama yok. Bende bilmiyorum meraklanıyorum açıkçası internettede çok birşey bulmadım :(
Makif2112_ Svdaylmzz Bende vardi progesatn fitil kullandim dışarıya gelen bir kan olmadi cok şükür ama dikkat etttim çok ayakta kalmamaya çalış dedi doktorum gitgide azaldı elhamdülillah
Papatya-Kokusu Svdaylmzz Benim plesentam aşağıda ve plesentamda kanama alanlarım var ayakta cok durmamaya ozen gösteriyorum aşağıda olduğu için kanama olusuyor zaten süreklide lekelenmelerim var 23 haftalığım
Seda5892 Ozcndln canım doktoruna söyle her kontrolde kanama alanını ölçüyor bende de vardı hiç. Büyümedi
Svdaylmzz Doğru düzgün bilgilendirmedi bile beni doktor. Sanırım doktor değişikliği yapıcam içimi hiç rahatlatmadı umursaamadı bile.
Tugcekkkkk @“Svdaylmzz”#p1903195bemde de kanama alanları görünmüştü yaklaşık 2 ay kadar kanamam Ara ara devam etti çok az miktarda daha sonra kendiliğinden Hani olan kanamalar ile beraber kanama alanlarım yok oldu Bildiğim kadarıyla tehlikeli bir şey değil