yigitege_annesi Beyaz tv haberde bir anne anne demek istemiyorum bir…….. 1 aylık bebeğini bıçaklayıp sobada yakmış😫😤☹️😰😰 allah senin belanı versn o bebğin ne zaraeı vardı sana keşke anne bbamızı seçebilseydik kıyamet neden kopmuyor
Annenaz yigitege_annesi yalan olsun lütfen yalan olsun. Dünden beri kendime gelemedim daha 🙏 gerçi hassas yazmışsınız ama birden girmiş bulundum
blueberyy00 yigitege_annesi Allah’ım. gercekmi bu ya ben anlamıyorum korkuyorum sorgularsam imanım zedelenir diye artık gerçekten korkuyorum böyleleri yüzünden Allah’ım neden ya o kadıni siniyorsun sınavı gecemiyorda neden evladiyla neden bir cana zarar vererek aklım almiyor çayır cayır yansn
gamzosgamzos yigitege_annesi yaaa keske boyle insanlara nasip olmasa diyecegim ama tabi Rabbimin bir bildiği vardır 😔 kızımın tokasını çıkarırken bile esim ile ben o kadar nazik davranıyoruzki canı acımasın diye nasıl kıyarlar yaparlar yada bunları yaparken akılları yerindemi bilemiyorum 😔
yigitege_annesi Annenaz gerçek 😔maleef allan canını alsn o kadının öyle bir alsn ki hepimizin içi rahatlasın
Annenaz yigitege_annesi Twitter de gördüm şimdi. Elif ada diye bir bebek daha ölmüş Antalya’da . Yozgat’ta da anne bebeği yakmış. Anne baba demek istemiyorum. Allah belalarını versin. Bu dünyada da versin hepimiz şahit olalım
blueberyy00 yigitege_annesi ya pskolojim bozuldu iyce ne olacak sonumuz neden günahsız meleklere zarar veriyorlar nasıl bir dünya nasıl bir düzen bu 😭😭
yigitege_annesi blueberyy00 Bebiscann Annenaz gamzosgamzos Kadın katliamı Hayvan katliamı Orman çevre katliamı Çocık katliamı, Şimdi sıra o masum bebekelre geldi idam olsa kimse cesaret edemez bir karıncayı incitmeye
Sermec27 yigitege_annesi gerçekten artık kopsun kıyamet olan sadece masum günahsızlara oluyor artık yüreğimiz dayanamıyor 😔
blueberyy00 yigitege_annesi çok doğru çok doğru çok. Doğru diyecek üstüne tek kelime yok masum cana kiyana canice kiyana bin mislini verip idam etmekten başka ceza olmamalı bu dünyada öbür dünyasından banane bu dünyada hakettiği ni bulmadiktan sonra
Melistosum yigitege_annesi kadının çok ağır psikolojik rahatlığı varmış ve o kadınla o bebeği baş başa birakanlarda utansın bellimi kadının kafası gidiyor normal değil bebehi neden onunla baş başa bırakıyorlar hiç mi yok akrabasi komsusu kadını bilen biri Allahim kötü haber üstüne kötü haber kiyamat çok yaklaştı 😔😔
Ysmn311111 yigitege_annesi off ogff şimdi kaldırırlar postu dünün şokunu atlatamadan bugünde bu Kopsun kıyamet…
Biranneeeo yigitege_annesi yeter ya yeterrr biri 3 aylık bebeğini öldüresiye dövüyor psikolojim bozuktu biri bebeğini balkondan atıyor psikolojim bozuk biri bebeğini yakıyor psikolojik sorunlarım vardı yere batsın psikolojisiniz psikolojin bozulsa kendini öldür dünyayı bir pislikten kurtar 😡