Vaveyla-38 Merhaba 14. Haftalık gebeyim doktorum düşük riskim olduğunu söyledi kasık ağrım ve bel ağrım var bu ciddi durum mu ne yapmalıyım yaşayan var mı
Nihan_35 Vaveyla-38 WC haricinde kalkmayın sürekli uzanın ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın hatta Dr ilaç iğne vermediyse Dr değiştirin geçmiş olsun bişi olmaz inşallah 🙏
Ayse476 Vaveyla-38 başından beri bel ağrım var şiddetli bir şekilde. 5. Haftada kesenin etrafında kanama vardi ve dışarıdan da kanama oldu düşük riskim vardı. 13. Haftaya girdim dün yine kanamam oldu kanama demek düşük riski dedi doktor. Progestan kullanmaya devam ediyorum. İnşallah bir şey olmaz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur bebişlerimizi🙏🙏🌼
Hzlkbra Vaveyla-38 merhaba canım bence 25 haftalık hamileyim aynı problem bende de var bol bol yatıp dinlenmen lazım ayaklarını biraz yüksekte tut kendine de dikkat et 🙏
Vaveyla-38 Ayse476 çok geçmiş olsun sizde moralinizi yüksek tutun inşallah kolay atlatırız bu durumu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🙏🙏
Ceysii01 Vaveyla-38 sadece agri olabilicek bisey hamilelikte yani neye dayanarak risk var dedi anlayamadim idrarinizda yüksek enfeksiyon falanmi var gerçi olsa bbile ilaçla hallolur
Vaveyla-38 Ceysii01 bebeğin aşağıda olduğunu söyledi önce sonrasında tahlillerden sonra düşük riskimin olduğunu söyledi
Dmllale Vaveyla-38 bende 17 haftalık gebeyim benim bebeğimde aşağıda yatıyorum bende progestan hap verdi. Genital bölgemde ağrı oluyordu benimde
Seda5885 5haftalik hamileyim belim agriyor kasiklarim agriyor bunlar hamileliğin en dogal agrilari zaten bazi doktorlar cidden anne adaylarini cok telaslandiriyor ayaklarinizin altina sicak su torbasi koyun uzanin dinlenin geciyor
Vaveyla-38 Dmllale allah yardımcımız olsun benimde kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor aynı ilacı kullanıyoruz 🙏
Gulra Vaveyla-38 bende 14 haftalığım aşırı bel ağrım var neden sana böyle birşey dedi kanaman enfeksiyonun vs bişeyin mi var
Vaveyla-38 Gulra enfeksiyonum vardı ama bu sefer yaptığı testte sonucun temiz ama düşük tehlikem olduğunu söyledi