heleninannesi06 Aslanyesm Seyhan Başkent Doçent Dr. Mehmet özsürmeli Birçok doktor gezdikten sonra gerçekten çok çok iyi belli oluyor
Rumeysaasgin Aslanyesm özel ortadoğu hastanesi Ayten baymas harika bir doktor erkek gibi iri yarı bir doktor ama işinin ehli bir kişi tavsiye ederin
gulsahtekn Aslanyesm bende iyi doktor arıyorum ya 🤦🏻♀️ Metroda Ferhat eroluda önerdiler bidahaki kontrol zamanında ona gidecem bakalım
Prensannesi_0101 Aslanyesm özel adana hastanesi Muzaffer Şengül . Yengem doğumunu ona yaptırdı. Ben de birkaç kere muayeneye gittim. Harika bir doktor. Ve hastası çok fazla çok öneriliyor.
berilkus Ipekkarakus0 doğumumu o yaptırdı 💜 Doğumdan 3 ay sonra bile Mastit olup aradığımda açıp bilgi verdi hangi doktor yapar bilemiyorum ya harika biri
Turkann01 Adana da fiyatlar nasıl ozellerde bende orada yapacağım kısmet olursa ama fiyatlar hakkında bilgim yok
Ece0611 Aslanyesm seyhan başkent Didem Alkaş yağınç gerçekten harika bir doktor aşırı ilgili çok kibar ve motive veriyor psikolog gibi 10 kere hamile kalsam değişmem 🥰❤️