K88_ Kızlar evde nasıl vakit geçiriyorsunuz aceba ben işten de ayrıldım daha 25. Haftam şimdiden sıkıldım diye ağlama krizlerine giriyorum yapacak hiç Bir şey bulamıyorum otur otur şiştim bugün gün de geçmiyo 😂😂
Senays K88_ bende işten ayrıldım hamilelikte dolayı başında kanamam oldu şimdi serklajliyim 23 haftadayim ve surekli yatmak zorundayım dua et yatmak zorunda değilsin yemek yap temizlik yap gün bitti bile 😁
yigitege_annesi K88_ oturyoum yiyroum içiyroum telfonda takılıyorum arqda kaynanayla atışıyorum, öyle zaman geçiyor😅
Asyaveannesi36 K88_ 24.haftamdan beri idari izine ayrıldım kitap okuyorum film dizi bebeğimin eşyalarını yıkadım ütüledim her gün farklı bir yemek tatlı deniyorum 33+4üm
Carriebradshow K88_ ben öğretmenim çok yoğun çalışıyordum. 13. Haftamda şiddetli bir kanamam oldu. Doktorum hemen izne ayırdı. Tuvalet dışında ayağa kalkmam da yasak. 15+5 olduk ama şimdiden çok bunaldım vakit geçmiyor. Dışarıda olmayı özledim 😌
Tugbabuglem58 Carriebradshow gemis olsun ben ev hanimiyim ama ayni gunumuz 15+5 benimde ara ara kanamam oldu ve 13 haftalikken sanciyla gittim plesanta yani bebegin esi rahim agzindaydi buda erken dogum demek oluyomus 3 tanede kayibim var bende yatiyordum sonra agrilarim gecti kontraoldede bebegin esi yukarıya dogru cikmaya baslamisti suan icin evde ufak tefek isleri yapiyorum yemek bulasik vesaire rabbimherkeze kolaylk versin
Seyma_ck K88_ sağlıklı bir gebeliğiniz varsa ağlamayın şükredin🤲ben hem evdeyim hem yatmak zorundayım gebelik riskinden dolayı😔hamilelik kitapları okuyorum ben de kafam da dağılmış oluyo hem
Busra25c K88_ Aynen ya evde olmaktan patladım telefona bakmaktan gözlerim ağrıyor çok sıkılıyorum evde
nanna K88_ 🤓bennn 32. Hafta izne ayrıldım dr istirahat verdi 6:30 da uyanış koltuğa uzanış bi yemek için kalkıyorumm Tv müzik kitap bebek eğitim videoları valla hiç sıkılmadım daha🤩🤩
K88_ nanna ay maşallah ya benimde karnımın sol tarafında acıma var hareket ettikçe ama yürüyünce falan acıyor göbek deliğinin az üst kısmı