Pnar CerenErenAnkarali cok meraktayim o ne yaa bi sitemi ❓ Indiriyormusun ? Bnde bi yapim Sonuc ne olcak yardimci olursan sevinirim🤗
DilekAlkanat CerenErenAnkarali canim cin takminde yasini hesaplama sayfasi var ordan dogum tarihini gir yasini site hesaplasin ozaman takvime bak. Benim dogru cikti.
m-u-n-e-v-v-e-r Pnar program değil arkadaşım googleye yaz çin takvimi ordan hesapla senin doğum tarihini yazıyon bide hamile kaldığın ayı .. yani son adet tarihine 15 gün veya 18 gün ekliyosun bu senin hamile kaldığın ay oluyo.. sonra zaten hesaplıyo
Turkan kizlar bebeyinizin cinsiyetini oyrenmek isdiyosaniz insdaqramda bu sayfaya yazib oyrenin sizin dogum tarihiniz bide son adet gununuzu yaziyorsunuz oda size bebeyin cinsiyetini soyluyo arkadşaimi yazdim dogru dedi
Pnar m-u-n-e-v-v-e-r Tmm denedim Tskler Sonuc erkek cikti ama yinede hayirlisi Kiz erkek Fark etmez saglikli olsunda 🙏
Pnar SenemAlmasulu gözün aydin Canim bndede erkek cikti acaba benimdemi oglum olcak 😬 Kac haftaliksin kac haftada bildi doktorun❓
SenemAlmasulu Pnar teşekkür ederim canım gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah 😍tabiki sağlığı geliyor başta ben 16 haftalıkken gördü doktorum 🤗 şu an 17 haftamdayım sen kaçıncı haftadasın ?