Cmr00 Bu haftalarda doğum yapıp kuveze alınmayan bebekler varmi arkadaşlar ilk bebeğim 38 de kuveze girmişti. Simdi yine aynısını yasarim diye korkuyorum içinden çıkarılıp sana verilmemesi bebeginden uzak kalmak iyimi degilmi bilememek çok çok zor 😞
Semakacan Cmr00 kuzenimin 37de alınmadı başka kuzenimin 39da alındı hemde bebiş 4 kiloyken o biraz bebeğin solunum sıkıntısıyla ve gelişimiyle alakalı bi durum mesela bende 38de doğurdum küveze alınmadı ama sizin alınmış
bebegimizibekliyoruz1 Cmr00 35 de kuzenim doğum yaptı geçen ay 2 900 doğdu bebeği doğumdan üç gün önce ciğer geliştirici vurulmuştu küveze girmedi ama 40da doğup giren de var 35 de doğup girmeyen de ciğerlere ve kiloya bağlı
betulmizrakk Cmr00 her bebek aynı değil maalesef mutlaka girecek veya girmeyecek diyemeyiz 39+3 te 3640 kızım doğdu ama solunum sıkıntısı oluşmuş doğumda ve bir hafta küvezde kaldı
Humeyrakrtl64 Bende 37+3um en buyuk korkum o Allah korusun ya insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz
Cmr00 Humeyrakrtl64 amin inşallah ilk bebeğim kuveze girince çok kötü geçmişti tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
mineirem 37 haftalığım 3690 doğdu oğlum girmedi şimdi kızıma hamileyim 33+1 olduk erken doğum riskim var bende çok korkuyorum bu sefer 2 hafta önce dogucaktik durdurduk 35 e kadar dayansak kafi suanlik
Cmr00 mineirem masallah ilk bebeğinizin kilosu çok iyimis. Insllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benin ayrica bu korona korkumda var kuveze alirlar birde kovit movit bahane edilirse kafayi yerim hastanelerede hiç guvenim yok 😔
Cmr00 Semakacan şans diyorsunuz. Özel hastaneler birazda haftayı bahane ediyorlar erken doğdu nolur nolmaz diye hadi kuveze bide şimdi korona belası var iyice tırsıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun herseyi geçtim bu belirsizlikler beni bitiriyo
sedacelikss Ablam 36+4te acil sezeryanla doğum yaptı 2800 doğdu yeğenim girmedi çok şükür,doktoru kilodan çok ciğer gelişimi ile ilgili olduğunu söyledi
Cmr00 betulmizrakk masallah gercekten kilosu çok iyimis. Ben hem ilk bebegimde yasadigim için hemde bu koronadan dolayı ayrı kalma düşüncesi çok korkutuyor. Allah yardımcımız olsun inş sağlıklı olur hepimizin evlatlari🙏
Cmr00 AnnesiyimM53 haklisin canim orasi öyle tabide. İnsana doğum yapınca eline verilmemesi çok koyuyor ilkinde anne olup olmadığımı bile algilayamamistim. Bide şimdi korona var tam korku endişe verici. Allah hayırlısını nasip etsin bizim elimizde olan bisi yok demekki😔
PrensesAnnesi4 Cmr00 ilk bebegimi 37 haftada dogurdum kuveze alinmadi neden 38 haftada kuveze girdi ki ?
Black-34 Aslında küvez sadece haftaya bağlı birşey değildir Esra Erol’da bir kız stresten 30 haftalık doğum yapmış gayette kucağında idi. Küveze bile girmemiş bazı bebekler de ciğere su kaçması solunum sıkıntısı gibi 40 haftada bile girebiliyor
Cmr00 Black-34 anladim cnm ben yine haftası önemli diye saniyordum. Demekki değilmiş Allah sağlıkla dogurmayi nasip etsin hepimize dua etmekten başka elimizden bisi gelmiyor
Semakacan Cmr00 amin Allah hayırlısını versin ama özel hastaneler küvez konusu olunca devlete yönlendiriyor sanırım