Fatma-nur Bebegimveben0811- benimde gec döllenme oldu merak ettigim kaçıncı haftada dogum yaptiniz acaba ? Benimde suan 33 haftalik
Zohraa98 Hhilall37 bendede ayni oyle 16.gunum ama test varla yok arasi cikiyo bazilarinda net cikiyo bazilarinda gorulmeyecek silik☹️17.gunden once test yapmiwmiydin?yada kan vermiwmiydin?
Hhilall37 Zohraa98 hayır vermedim çünkü adetim düzensiz olduğu için beklemiyordum daha önceki gecikmelerde test yapıp boş çıkınca çok heveslenmedim üzülmeyeyim diye
Zynpxx Nihan_35 bende de oldu 4 gün gecikmemde dahi testte çıkmadı ertesi gün kan verdim 13 ile öğrendim şu an 23+4üz❤️😇
Helpmee Nihan_35 cNım ben adetimden 20 gün sonra gittim negatif çıktı 1 hafta snra tkrar evde test yapınca pozitif çıktı
Nihan_35 Helpmee ay maşallah ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins benimde öyle olur 🙏💜💐
Nihan_35 -Ravza- inşallah o kadar çok dua edip istiyorumki anlatamam 2 gecedir uyuyamıyorum hep bı arastrma içindeyim ins güzel sonuclar alırım kuzum saol🙏💜💐🥰
Sellinn Nihan_35 ben ogluma hamileykende yasadim simdi hamileyim.gene ayni adetlerim hep duzensiz oldugu icin hamileliklerimi hep gec ogrendim bu yuzden aslinda adete gore gecti haftaya gore normal boyle bir kafa karisikligi kan testi kesin cozum