Ebubekir Merhaba arkadaşlar 18+5 teyim fakat bu gün duştan çıktıktan bi on dk sonra şeffaf bi su geldi benden bu durumu yaşamış olan var mı lütfen varsa yardımcı olurmusunuz
deletedmom209 Ebubekir bende 30 haftalığım kızlar hapşurınca birden iç çamaşırım ıslandı bu gün acaba idrarımı mı kaçırdım
Snur94 Ebubekir o kadar çok akıntı için bile haftan çok erken bence acil doktora gitmelisin suyun gelmiş olabilir
Zeynepreyyan Ebubekir gelen akıntı da olabilir sadece suyun olma ihtimali düşükte olsa olur ama hamileyken akıntı da normal olabiliyor . Sen yine doktorun ile iletişimde ol doktor gel derse git
Aybeniz Suyun olsaydı durmaz devamı gelırdı korkma.akıntıdır o.strese gırme sakın.ama yarn bi git dr una için rahatlasn.
Aybeniz Ebubekir canm dr um bana demisti ki patlayan balon gibi dusun suyun.gelse durmaz surekli ve birden cok.sekilde gelir akinti gibi degl.yine.de gor bugn.dr unu.icin rahat.etsn
Zencefil26 Benden hep geliyor su gibi ama akıntı yani belli sizikinkide akıntıdır gunde 3 kere çamaşır değiştiriyorum
deletedmom209 Oglununannesi siyahtı değiştirdim hemen bidaha olmadı biraz idrarımı tutmuştum hapşurunca sanırım kaçırdım
Oglununannesi deletedmom209 olabilir canım benim arkadaşım gece altına yapmış buna uyanmış koşmuşlar acile tüm sülale😂😂😂su diye meğersem idrarmış🙈🙈🙈hala anlatır güle güle gebelikte oluyor sıkışıncada çooook normal🙂
tgcaty deletedmom209 hapsurunca oluyor canm çok kaçırrdım tutardım bir hapsurmayla sızardı 😂😂😂 bikere de gece altıma yaptım şaka gbi ya 😂