Ezginur35 Merhaba🌸Hamileyim kanamam yok 👐 dr pragesteron fitil verdi henüz bebek görünmedi 5 haftalık dedi sata göre 6+4 kullansam mı bilemedim bir de kan sulandırıcı verdi kan sulandırıcıdan kaynaklı bir kanama olursa mı vermiş olabilir sizce ?
Taze1anne Ezginur35 benim de kanamam olmadı hiç ama hamileliğimin en başında bende kullandım düşük olmaması ve bebeğin tutunması için sanırım o hapın kullanılma amacı. Kullanım dedi ise doktorunuz muhakkak kullanın.
Senaoztrk Ezginur35 bende gebeliğin başından bare kullanıyordum daha geçen hafta braktirdi doktorum şuan 15+6 haftaligim ilk düşük oldgu için bu koruyucu olarak kullanılsin dedi ve fitil olarak kullandım ben her aksam yatarken kullan demişti oyuzden bu yan etki vs hissetmedim ben bide çorasprin kullanıyorum 32 haftaya kadar kullanacağız demişti
ikicocukmeselesi Ezginur35 canım banada vermişti hem ilk hamileliğimde hemde şimdi. Tedbir amaçlı veriyoruö düşük tehliken yok demişti ilk hamileliğimde kullandım 2.cide tercih etmedim
Busecan35 Bende de kanama olmadı ama kullandım.doktorum bende rahim içinde bir pıhtılaşma görüp o şekilde vermiş.iki üç hafta kullandım bulantılarım vardı duzenli Bile icemedim malesef ama kontrole gittiğimde rahim icim temizdi
Ezginur35 Busecan35 hem içebilirsin hem de fitil olarak kullanabilirsin ama oral yolla alırsan baş dönmesi sersemlik olur dedi fitil olarak kullanıcam