HaticeBerkayBalat3103 @babygeldi bence pahalı 600₺ ben özele takipliyim fiyatı 400₺ ye yaptırdım ve çok güzel bakıldı 1 saate yakın sürdü hatta kalbine 2 kere bakıldı bebeğimin araştırıp fiyatı uygun yerlere baktırabilirsin ☺️
Kendineanne Ben üniversite hastanesinde yaptırdım ortalama bi bir buçuk saat de sürdü çok çok detaylı baktı sağolsun hocam üstelik de tek kuruş bile vermedim devlet hastanesi sonuçta cihazları da son teknoloji
Zeytin20 babygeldi ödemedim ücretsiz girdim sadece muayene ücreti ödedim. Doçent doktorum. Her muayenem ortalama 45 dk sürüyor. Perinatolog kendisi. Sürekli gebelerinden ücret almıyor. 🌺
Evelynn babygeldi hiç ödemedim. Şehir hastanesinde ücretsiz yaptılar. Normalde özelde de bir doktorum vardı kendisi yapmadığı için oraya yönlendirdi. Eltimde üniversitede yaptırmıştı orda da ücret almadılar.
ftmnr_drgt babygeldi Biz her gittiğimiz de doktorumuz detaylı bakıyor 6 7 dk sürüyor her ultrasonumuz detaylı haftasında 18+4te de detaylı bakildi sadece muayne ucreti verdik 165 tl, perntljiye yönlendirmedi kendi detaylı baktığı için ek bir ücret vermedik
melikeguneyozalp Gamzeyasarr Henüz yaptırmadım 18’ine randevumuz. Ama kendi doktorum yönlendirdi Murat Bey’e.🌸 Asistanından da bilgi aldım ortalama 45 dk sürüyor bir parmağını açmadı diyelim o parmağı açana kadar bekliyoruz dedi.😊 Kendi doktorum da Murat beyin çok güzel baktığını söyledi.
Burcinirak babygeldi kontrollerimi yaptırdığım hastanede 625 dedi.Evime yakın Bi polklinik var oraya sordum yapıyorlarmış burada 350 ye yaptıracağım.Çevrende başka hastane Ya da polklinikleri ara sor
Denizvegokyuzu gbdl2023 Karataş Hastanesi’ne gidiyorum. Detaylı ultrasonu da orada yaptırdım. Bizim ufaklı pozisyon değiştirmedi 3 kez girdik 🙂 doktor güzel ilgilendi sağolsun 🤩