zeeynepp19 60 la hamile kaldım hiç kilo kaybı yaşamadım bulantı vs zamanında. Şuanda 74 kiloyum 14 kilo almışım 😭🤷🏻♀️ sizler ne durumdasınız kaç haftalık ve kaç kilodasınız (28+3)
ozmus zeeynepp19 30+1 deyim 59 kilo başlamıştım bugün gittim toplamda 10 kilo almışım. Doktorum normal hatta çok kilo almadın bile sen dedi ama bilemiyorum 🤷🏻♀️
zeeynepp19 Clementinee maşallah formunuzu neye borçlusunuz 🥰 ben neden bu kadar fazla kilo aldım yaaa doğumdan sonra hemen verebilirim inşallah 😭😭😂
Clementinee zeeynepp19 ben hergün yarım saat yürüyorum mutlaka canım birde kendimi öyle çok şımartmıyorum yemek konusunda nadir kaçamak yapıyorum bebeğime yarıcak şeyler yemeye çalışıyorum🤷🏻♀️
zeeynepp19 Clementinee Yemek konusunda hep iştahlıyımdır 🙈 bende yürüyüş yapıyorum bol bol ama şişiyorum anlamadım 😂
zeeynepp19 ozmus ben 16. Hafta civarında 7 kilo almıştım doktor bana da kızmıştı çok kilo alma diye 😂
Clementinee zeeynepp19 verirsin mutlaka bunu kafana takma arkadaşım doğumdan sonra baya kilo verdi birden isteyerekte değil gitti öyle 😇
ozmus zeeynepp19 ben 21.haftaya kadar fln hiç kilo almamıştım spor yapıyordum. Sonrasında rahim ağzında sıkıntı olunxa sporu bırakırdı doktorum. Ondan sonra allah ne verdiyse😂😂😂😂😂
zeeynepp19 Clementinee Yaa evet annem de son doğumunda 32 kilo verdi çok kısa bi zamanda inşallah bende hemen veririm 😂
zeeynepp19 ozmus evlenmeden önxe 45 in üstüne çıkamıyordum evlendikten sonea 60 oldum 3 sene de şimdi de bebişle alıyorum kiloları 😂
ozmus zeeynepp19 amaaan napalm artık, veririrz inşallah kiloları ya😂😂 böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi 😂😂