ZZeynepP1903 Bende bugün gittim 30+4 kilosunu 1550 gram boyunu 40 cm dedi. Karın cevresi bi hafta gerıden gelıyo dedi ilk deda boyle bıse gördük bu haftada pazartesi tekrar gıdecegım 🤷🏻♀️
ZZeynepP1903 ozmus masallah canım benim biraz zayıf mı kalıyor o zaman 😒 doktorum haftasına göre güzel dedi ama
ozmus ZZeynepP1903 çok değişken olabiliyor bu değerler, öyle düşünmeyin. Doktor iyi dediyse iyidir bşr sorun yoktur🥰🥰
ZZeynepP1903 ozmus yani güzel dedi kilosunu ama 🤷🏻♀️ Kusmalar hala devam edıyodu onu soyledım surup yazdı belkı ondanda olabilir
ozmus ZZeynepP1903 aaaa çok geçmiş olsun. Ben de hiç olmadı bulantı kusma. 🤷🏻♀️ Doktor iyi dediyse iyidir miniş🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤩🤩🤩
ZZeynepP1903 ozmus amin canım aslında pek takmamda erken dogum rıskım var bı kac hafta ıcınde olabılır onun için düşünüyorum benim içinde dua edermisin 🥰
ozmus ZZeynepP1903 tabii ki de ederim 🙏🙏🙏 güzel haberlerini ver inşallah, bekliyorum🙏🙏🙏 neyden kaynaklı erken doğum riski var
ZZeynepP1903 ozmus Allah razı olsun canım sagolasın. Rahim agzı kısalıgından canım amelıyatlıyım suan 10 cme düşmüş bakalım nereye kadar göturcek bebegın bası bıraz asagı dönmüş dedi doktorum
ozmus ZZeynepP1903 hiç stres yapmayın, biraz daha durur inşallah minik içeride 🥰 sağlıkla gelsin inşallah. Güzel haberlerini mutlaka bekliyorum 🙏😍