kizannesi_1004 Merhaba kızlar 34+4 teyiz biz tam 10 kg almışım sizler ne durumdasınıız? Bir de deneyimli olanlara sorum şu; bu haftadan sonra 40 haftayı tamamlayacağımı farz edersek ortalama kaç kilo daha alırım?
Ozlem2904 kizannesi_1004 33.haftada gtmistim kontrole 9kg ile dr um 12 12.5kg ile bitircez gbi gorunuyo dedi bana :) suan 34+2yim 10kg toplam. Haftalik 500gr almaniz normal :)
kizannesi_1004 gldn065807 valla bende 10 kilo ama eşimde ben de nerde bu kilolar diyoruz boyum kısa olmasına rağmen hantal ya da eskiye nazaran çok kilolu vs görünmüyorum bana sorsanız sadece bacaklardan 1-2 kilo fazlam var bir de göbeğim çıktı işte derim ama öyle degilmis😂
gldn065807 kizannesi_1004 ben dikkat etmek zorundayım gebelik önceside şeker vardı şuan onu bile diyetle dengeliyorum şükür diyette demeyelimde aşırıya kaçmıyorum benim göbekte yok hiç bir yer yok ikinci gebelik şuan 59 kiloyum
kizannesi_1004 Ozlem2904 doğru diyorsunuz haftalık 500 alsak 12.5kg ile bitiririz ki gayet güzel 😍 Beslenmemize iyice sarılalım ama bu haftalardan sonra doğru beslenirsek annenin haftalık aldığı kilonun yarısı bebeğe gidiyormuş benim ki iri bir bebek değil en azından 3200-3400 civarını görsün istiyorum :(
kizannesi_1004 gldn065807 normal göbeğinizin olmaması ben hatta ilk 20 haftaya -2 kiloyla girdim kilo vermiştim yani mide bulantım yoktu ama bu yaz biliyorsunuz çok sıcaktı iştahım aşırı yoktu ve terliyorduk sürekli yani. 24ten sonra hafiften cikti göbeğim
teletabi kizannesi_1004 inanki gidiyor oğlumda çok almamıştım ama doğumdan sonra hepsi hatta fazlası gitmişti🤣 zaten çok kilolu değilim benim işime geliyor kilo almak eşim diyor hiç verme kilo kalsın bunlar 🤣🤣
kizannesi_1004 denizmom11 doğum gelmiiiş verirsin annesii kiloları bebişine kavuşacaksın çok heyecanlı😍😍😍
Ozlem2904 kizannesi_1004 bebegin kg si birazda genetik o yuzden cok takilmayin :) esimde bende iri yapili insanlariz o yuzden bebegimiz biraz onde gidiyo bakalim belki haftasini doldurmadan gelir :)
denizmom11 kizannesi_1004 teşekkür ederim zaten zayıftım hamile kalınca istediğimi yiyeceğim kafasıyla devam ettim ve mutluyum çünkü ikimizde sağlıklıyız❤️😍
kizannesi_1004 sevgitekes ben de başlarda kilo verdim alacaksınız hic merak etmeyin zayıf hamile kalmak çok güzel bir avantaj bence 👍😂
guzelbebegimmmmm kizannesi_1004 bu haftalardan sonra alırım diye düşünüyorum. Bebekte büyüyor illaki alınır🌷
kizannesi_1004 zeeynepp19 kafalar aynı yerde demekki 😂😂ağlama kııız doğumdan sonra gidecek o kilolar bebişine yarasin inşallahhh😍
kizannesi_1004 guzelbebegimmmmm evet bu aşamadan sonrasi almaya başlanıyor ben de aynen sizin gibiydim