Eda3 8 haftalık gebelikte mide bulantısı olmaması normal mi ? Benim hiç bulantım yok kimle konuşsam şöyle kustum böyle midem bulanıyordu diyor? Midesi bulanmayan var mı benim gibi :(( çok açlık durumunda az bulantım oluyor o kadar
gldn065807 Eda3 23 haftamdayim benim hiç olmadı bu haftaya kadar çok normal ve şükret ne güzel olmasın
Serifedayan Eda3 bende 12 haftadayım canım bir kez bile kusmadım hafif bazen açken bulantı oluyordu onun dışında hiçbirşeyim yoktu herkesin bünyesi aynı olmuyor
Eda3 Serifedayan normal de çok hassastır midem hemen herşeye bulanır ben de şaşırdım yani ben mi tuhafım diye 😂😂
MerveeD Eda3 ayy ne guzel ınsallah da hc bulanmaz 15 hafta oldu hala mide bulantım var ama kusmam yok cok sukur
Eda3 mavi_kus inşallah ya mide bulantısı olunca bebek sağlıklı olur vs diye duymuştum o yüzden tereddüt ettim 🤷♀️
mavi_kus Eda3 herkes farklı kendine özgü hamilelik yaşar canım dert etme 😌 inan bulantı kusma çok zor bi süreç
momm33 Eda3 canım ben şu an 18 haftalık hamileyim ve bu zamana kadar hiç bulantın olmadı çok şükür bebişimle iyi gidiyoruz yani korkucak bişey yok sizde de herkesin bünyesi farklı