Cks semracorasar 15+3′üm. Bir iki gündür rahmim ağrıyor hareket ederken biraz endişeleniyorum ama büyüme ağrısıdır umarım. 🤷♀️ Başka her şey çok güzel 😍
MerveeD semracorasar 15+6 💜 xok şükür bu aralar cok ıyıyiz sabahları mide bulantısı dısında hıc bır sıkıntımız yok inşallah hiç olmaz saglıkla bebişlerimizi kucaklarımıza Alırız
Siriuss semracorasar 15+4 karın ağrım var ara ara korkuyorum arada, başım ağrıyor 2 3 gündür geçmedi sizde var mı böyle bir şey
Senaoztrk Cks bende şuan 15+6 haftaligim benimde 3 gündür rahimde zonklama gibi oluyor sizindemi oyle
semracorasar Cks çok şükür bende hiç bişi yok çok rahatım gerçekten sanki az göbüş çıktı gibi hissediyorum azcık ama bilmiyorum ağrım hiç bişiyim yok ağrım filen 🤗
MerveeD Siriuss baş bacak bel sırt agrılarına magnezyum cok ıyı gelıyor bırdahakı sefere sorun isterseniz banada decavt vermedi kullanmıyorum
semracorasar Gulum_servet9 evet öğrendik erkek olcak 🤗ikili taramamız gayet güzel çıktı diğer üclü dörtlü yaptırmaya gerek yok dedi önemli olan ikili test dedi şükürler olsun 🤗🤗🤗