momysss Kızlar bebeğime o doğmadan neler almalıyım. Zıbınlar, alt üst takımlar aldım. Puset, bebek arabası biberon emzik aldım. Çorap aldım başka neler almalıyım acaba?
Aslihan2 momysss kuvet kova küvet filesi vs Oyun halısı Hamak beşik veya ana kucağı Bebek havlusu Bebek askısı bakım kremleri Bebek temizleme pamuğu vs muslin örtüler ağız mendilleri alt açma örtüsü kanguru veya sling (kullanmak istiyorsan tabi) Iç dış atlet Battaniye Bebek yastığı ve yorganı Çarsaf nevresim takımı Birkaç tane oyuncak Kitaplık olusturacaksan ilk kelimelerim kitapçıkları zeka kartları hikaye kitapları vs Benim suana kadar aldıklarım böyle 😊
Aslylmz Battaniyeler şampuan pişik kremi masaj yağı yada losyon havlu banyo seti küvet vs tırnak makası tarak bez ıslak mendil çanta
Aslihan2 momysss elbet eklemeler cikarmalar olacaktır kişiye göre aklima gelenler onlardı yine olursa yazarm 😂🥰😘Sağlıkla gelsinler insallahh
Aslylmz momysss ben şuan 26 haftalığım yani 6. Ay bitti yavas yavas alıyorum indirimden falanda gördükçe tamamlamaya calısıyorum. Erken almak istemedim. 2 aya tamamlarım son ay cok agırlasırız zaten
Mervepera Bebek yorganı yastığı hemen alınmasına olur bence 🙄 yastık kullanılmıyor diyorlar çünkü 🙄 bende alacaktım ama vazgectim