Melissarden En son adetimi 18 Kasım’da oldum adetin son günü yani 4. Günü ilişki yaşadık. Bugün belim ve yumurtalıklarım ağrıyor du test yaptım silik 2 çizgi çıktı hamile miyim yda bu normalmidir
ahenkk_1224 Melissarden bir daha test yapın isterseniz ya da direk kan verin çünkü iki çizgi gebeliğe isaret
ahenkk_1224 Melissarden erken gebelik testi mi yaptınız? Benim kızımda erken gebelik testi yapmıştım çizgi çok ama çok silikti.
Alp52 @Melissarden acaba normal adet mi oldun yerleşme kanaması veya üstüne görme olayida olabilir mi bence kan verin daha iyi sonuç alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🥰
Serifedayan Melissarden canım testte ki çizgi ne zaman çıktı ilk 5 dakikada çıkmadıysa hamile olmayabilirsin
Nesraa_ Melissarden bu teste gore hamile değil gibi görünüyor ama sen bir iki gun bekle ve tekrardan test yap belki o zaman net cevap alirsin
Fatmakara97 Melissarden bende de testim böyle çıkmıştı değerin 10üzerine çıkmış takip etmelisin ama kan vererek canım inşallah vardır 🥰 çok yeni bi bebek var gibi yani
Serifedayan Melissarden teste hafif bir çizgi var ama testin kendi çizgisi gibi testi bence sabah tekrarla benim fikrim hamile değil gibisiniz
litfenama Soluk çizgi belirtin bir şekilde oluyor. Teste sadece bir çizgi var. Bu kadar belirsizlik maalesef olumlu olacağını sanmıyorum.