Tughanalpinannesii_ kimyasal bir şey içirilmiyor orada. Madem çok iyi biliyorsunuz glikozun bir monosakkarit yani karbonhidrat türevi olduğunu da bilmeniz lazım. Ve emin olun öyle ya da böyle bir şekilde şeker yükleme testinden daha fazlasına zaten siz maruz kalıyorsunuz. Yediğiniz ekmekte, içtiğiniz meşrubatta vs vs.
Burada karşınızda gebe ve hassas insanlar olduğunu düşünmeden konuşmamayı öğrenmeniz, uzmanlık alanınız olmayan konularda konuşmaktan daha zor anlaşılan. Bu arada ben mesleğim ve eğitimim gereği hem literatür yani akademik çalışmaları hem de sağlık ve insan anatomisini gayet iyi biliyorum. Bu sebepten ben ahkam kesmeden sadece bazen susmanın erdem olduğunu size hatırlatmak isterim..
Ve örnek verdiğiniz yok şeker içti ölü doğdu falan. Bu cümleleri kuran bir anneyse eğer gerçekten çok üzücü. Siz evladınızı kaybettiniz mi hiç??? Ben kaybettim ve emin olun acısı da başkasına örnek gösterip akıl vermekte kullanılacak gibi değil. Size söylememdeki sebep yaşamadıysanız susun lütfen kimsenin moralini bozmayın. Yaşadıysanız da acınızdan susarsınız zaten. Çünkü ne olursa olsun evladını kaybeden bir annenin acısı asla dinmez.
Birazcık hoşgörü gerçekten. Bugüne kadar şu forumda kimseye bu kadar çok sert konuşmadım ama hissizliğe ve duygusal anlayışsızlığa asla tahammülüm yok..!!