Melekd Kızlar bebeğim 20 günlük. 3 gündür çok huysuz. Uykusu yarım saate düştü. Yarım saat uyanıp kalkıyor. Uykusu normal mi.
Dbe24 Melekd gazı olabilir belki yada doymuyormu ki normalde yanidoğan bebekler gündüzleri uzun süre uyurlar yani benim kızım öyleydi bilen biri çıkar umarım üstte kalsın sorunuz 😊
ahenkk_1224 Melekd gazı olabilir ya da doymuyor olabilir. Aynı zamanda yarım kundakta tavsiye ederim. Kendi kendini uyandırıp huysuz olmasına engel olur.
Melekd ahenkk_1224 gazını çıkaramıyor. Gaz damlasıda veriyorum işe yaramıyor. Kundakta olduğu halde uyanıyor
Melekd Busraaaaaaaaaaa12 gazını. çıkaramıyor. Damla da veriyorum işe yaramıyor. Alttan çıkarıyor ama üstten çıkaramıyor. Nasıl çıkarabilirim tavsiyeniz varmı
Dbe24 Melekd gaz masajı yapın bebek yağıyla masaj yapın iyi gelebilir belki benim kızımda ilk zamanlar gaz yapamıyordu kimyon çayı veriyordum hem kendim içiyordum hemde 1 çay kaşığı kızıma veriyordum rahatlatıyordu deneyin isterseniz
elifkrs Melekd yüzüstü yatirmayi deneyin ama gözetiminiz altinda😊 benim oglum cok rahatliyordu öyle :)