MeyraRana Sevilesi biz kız arkdşmla 1 haftadır uğraşyrz en erken ayın 27 sinde var diyorlar yarın şu saatte arayın diyorlar o saatte de sistemi kapatıyorlar randevu gözükmüyor. Bide Zeynep kamil den başka hastanede yapılmıyormuş büyük sıkıntı
Mucizemannesi21 Nesli-12 önc gebe poliklinigine randevu alıyosunuz onlar sizi yonlendirip elden randevu veriyolar 15 haftalıkken gittim 21 hftama gün vermislerdi çokta memnun kaldım
Ebruuuusalman Mucizemannesi21 aa orasi yapoyormu bilmiyordum onu acaba kartal araştırmada yapiyormudur
Ebruuuusalman Sevilesi 17sinde kartal arastırma hastanesinde randevum var oraya solesem yonlendirirmi
Nesli-12 Ebruuuusalman valla ben işte kartal araştırmaya gittim muayene olmaya Zeynep kamilden randevu alcaksın dedi oyüzden pendikte yapılmasına şaşırdım çünkü Zeynep kamilden randevu alınması neredeyse imkansız ya
Mucizemannesi21 Ebruuuusalman kartaldan haberim yok pendik bana daha yakın oldugu icin orada yaptirdim suanda riskli gebe oldugum icin kontrolumu perinatolog yapiyo her ay elden randevu veriyolar muayne icin
Bebegimveben0811- Seymaben renkli olarak baktı çocuğun pozlarını yakalamak icin uğrattı 1 fotoğraf kağıdında verdi 3 de de siyah Normla kağıt şeklinde verdi Ama öyle 45 dakka falan sürmüyor en fazla 20 dakka falandır
Seymaben Bebegimveben0811- yok zaten suresi onemli degil duzgunce baksin bide renkli olsun yeteeli cok teşekkür ederim 🌺