Arkadaşlar merhaba
Bebeğim doğduğunda 2. Günü sarılık teşhisi konuldu ve cok uzuldük sürekli emzirmeme rağmen aşamadık o süreçte 2 günde bir kan tahlili aldılar bebeğimden değerlerini takip etmek icin 15 in üzerine cıkmsdığı icin de doktor fototerapi vermedi mama takviyesi de vermedi. Sadece sık sık emzir arada sütünü sağ öyle ver dedi bende öyle yaptım
Fakat sütümü sağdığım da neyle içireceğimi şaşırdım enjektörle verdik hava yuttu sanırım o yüzden gaz yaptı btün gece gaz yüzünden cok ağladığı günler oldu uyku uyumadık dosdoğru ben zaten geceleri uyuyamıyorum bebeğim sürekli emmek istiyor. Şuan 1 ay 12 günlük yani 40 günü geçtik göz bebeğin beyazı sarı renkteydş beyaza döndü bacakları kolları eşimin dediğine göre beyazlamış biraz yüzü sarımsı o kadar,
Ama dediğim gibi neyle içireceğimi şaşırdım enjektör memeyi emerken kenardan sıktım ağzına onda da cok hava yutma durumu oldu kaşıkta cok ağlıyor onu da veremiyorum.
Anne sütü kaşığı denedim o daha fena aşırı hava yutuyor içerken
Biberon denedim en sonunda dayanamayıp cunku aç kalmasından iyidir diye düsünerek sık sık değil de aralıklı olarak biberon dan verdim Bi onu içebildi
Siz neler önerirsiniz bana bu süreçte acaba yardımcı olursanız cok sevinirim.
Sevgiler..