Mucizem_211 Aysegul9225 bende böyle bir post açmıştım dün maalesef bende de var hemde rahime çok yakın dedi ilişki yasak ağır kaldırmak yasak bol bol dinleneceksin dedi zaten çoğu kişi güzel yorumlar yaptı Allah razı olsun inşallah hepimizinki düzelir biran önce 😔
asyaninanneyim Aysegul9225 nerde bilmiyorum cok sükür bir sey olmadı 30+2 yim siz kaç haftalıksınız erken doğum riskimde yok sükür
Plllvr111 Benim çok yakın bir arkadaşımda vardı ağrılı geçti biraz son dönemleri ama 37+4’te sezeryan ile sorunsuz doğum yaptı 🌺
Aysegul9225 Mucizem_211 Amiiiiinnnn inşallah bana rahim agzına yerleşmiş dedi aynı şekilde bana da ilişki agır kaldırmak uzun süre ayakta kalmak yasak
Mucizem_211 Aysegul9225 dikkat et kuzum senin daha çok küçük benimde rahim ağzına yerleşmiş riskli dikkat et demişti doktor ama Allah büyüktür yukarı çıkıyormuş bende 23 haftalık
Papatya-Kokusu Aysegul9225 Canım ben plesemta 12 de olusuyor diye biliyorum masıl 10 haftalıkken previa dedi sana daha yeni olusuyor zaten yukarı cıkar zamanla
sedacelikss Haftanız erken korkmayın benim 12.haftada belli oldu 21de yukarı çıkmıştı 30a kadar çıkar demişti doktorum da🙏🏻
Nazoo_00 Benim de previa 36. Haftaya kadar geldim çıkmadı yukari. Öğrendiğimden beri zorlamadim kendimi. Basta esim, sonra kayinvalidem yardımcı oldu işlerde. Kanama vs. Sıkıntı yaşamadım hiç. Insallah sizin de cikar yukari ya da sorunsuz geçirirsiniz
Aysegul9225 Nazoo_00 Aminn inşallah çok teşekkür ederim sizde saglıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah 🙏
mn2558 Bn 14 haftalığım bnde de var doktor Yukarı çakacak diyor bakalım lekelenmelerim oluyor ilaç kullanıyorum