Minigin_annesi0 Kızlar iyi akşamlar geçen gün masterchefte Kayseri yağlaması gördüm, normalde de çok severim bugün yaptım😂 yanına ne yapsam sizce ya çorbayı eşim pek yemiyo başka da birşey gelmedi aklıma 🥰
okuyor Minigin_annesi0 biz tek yağlama ile doyuyoruz. Yanına içecek sadece. Zaten çok doyurucu bir yemek.
kahvesever__ Ben Kayseriliyim yağlamayı da çok severim afiyet olsun yanına bir şey yapmanıza gerek yok salata 🥗 yada turşu ve ayranla yiyebilirsiniz afiyet 😋 olsun
Minigin_annesi0 kahvesever__ çok teşekkür ederim iyi ki bu lezzeti keşfetmiş kayserililer 😍 üzerine sarımsaklı yoğurt yapıcam ama salata yapabilirim 🥰
kahvesever__ Minigin_annesi0 evet sarımsaklı yoğurt yapın çok lezzetli oluyor deneyin 😂😂 salata yapmanıza gerek bille yok o öylece doyuruyor zaten
Crnnn7 Ya benim kayınvalidem kayserili aşırı derecede mantı falan yapar durmadan ama yağlama yaptığını hiç görmemiştim çok da severim geçen eşime bunu seviyor musun diye gösterdim bu ne dedi 🤣 bi de kayserili olacak eşim hiç yememiş 🤣🤣
Minigin_annesi0 bebegim42_ afiyet olsun canım ben üzerine sarımsaklı yoğurt yaptım kolayla yedik salata yaptım ama bidaha yapmıcam salata
Minigin_annesi0 Hilalkl yıllardır yaptığım tarifle yapıyorum canım YouTubeden bakabilirsin hemen yapmalısın 🤣
Hilalkl Minigin_annesi0 kuzum nefis yemeklerden bakarım ben hep tarif 😂bide yaglı ya dokunur mu kız ilkkez yapceeeeem