35CD35 Merhaba arkadşlar miyde yanmasi hangi aylar basliyor basladiginda neler yiyip neler yemiyorsunuz?
ipekkizim2601 35CD35 29.haftam bitmek üzere benim çok aşırı midem yanmaya başladı ilaç yazdırmayı düşünüyorum
Ecenurm 35CD35 38 inci haftadayim 30 dan sonra çok yandı benim çok ilaç içmemek için soğuk süt içiyordum iyi geliyor
Anne_N Ben 20. Haftadayım. Bu hafta çok yanıyor benim. Herkeste oluyor mu bilmem. Birşeyler yesem de geçmiyor. Yemek borumu hissediyorum
35CD35 Gonul777 gecmis olsun hamilelik boyunca bulantim hic olmadi cok şükür neyle alakali bunlar hic bilmiyorm kimisi diyor kiz bebek miyde bulantisi yapiyor benim kiz hic alakasi yok bence onla 🤔😕
CanimBebegim02 Ben 27 haftadayım çok çektim mide yanmasından soğandan uzak dur salçalı yağlı anlayacağın ağır olan herşey doktorum gaviscon yazdı ve ayrıca dik oturmak gerekiyor mideye baskı olmaması için maden suyu sade olanı dün iyi geldi bana
35CD35 CanimBebegim02 tesekkler tavsiyelerin icin süt iyi geliyor diyorlar sadece 1kere miyde yanmam oldu oda tursu cok yiyordum biara aslnda yine olmazda sanirim hazir turşu yapti 2gün miydemden cektm 🤦♀️
Secilyusuf Off şuan kendimi ejdarha gibi hissediyorum mide yanmam cok aşırı derece ağzımdan alevler çıkacak gibi yatamiyorum bile 😔 süt ictim şurup ıctim yok asla gecmiyor