SuY Susambebis şampuan mustela yenidoğan aldım deterjan duru granül aldım, tarak Chicco nun ikili olanından aldım. Pişik kremi bepanthol
Fnen Susambebis pişik kremi olarak dalin ve sudocream aldım. Şampuan mustela. Deterjanda muhtemelen sıvı deterjan alırım çünkü duru granülden hiç memnun kalmadım hep deterjanlı kalıyordu kıyafetlerim
gurbetcikizii Susambebis pişik kremi ve şampuan bübchen tercih ettim deterjanı abc tarağıda nuk’un en yumuşak olanı tercih ettim
Guler30 Uzun süre arastirip indirim takip ederek parca parca aldim. Icerigi temiz olanlari tercih etmeye çalıştım. Sampuan mustela yeni dogan 200ml 44 tl ye amozondan aldim. Pisik kremi bepantol ayrica sudocrem de alacağım. Tarak sa trendyoldan indirimden almistim nuk marka firca ve tarak ikili. Deterjan Abc sivi ve hacisakir granül aldim
Susambebis Guler30 çok teşekkür ederim canım peki mutlaka bunuda al dediğin bir şey var mı alışveriş listende ben yeni başlıyorum listemi oluşturmayada hatt listen varsa paylaşabilir misin
Fatmnrzddd Guler30 aslında sudocremin içeriği çok iyi değil diye okumuştum mustela da cildi kurutuyormuş
Guler30 Susambebis tavsiye veremeyeceğim şuan ,çünkü Allah nasip ederse ilk kez Anneliği tadacağim:) yaşayarak bende tecrube edecegim. Mümkün mertebe temek ihtiyaçlari arastirarak tecrube edenlerden yola cikarak bende tamamlamaya çalışıyorum.
SuY Susambebis ben çok araştırırım tek bebekle alakalı değil ne alacaksam öyle bebek bezi ve ıslak mendilde en temiz içerikli olarak sleepy bio naturalde karar kıldım
haticeks Mustelanın 3 lü setini aldım 2 ay önce 200 TL civarına birde sudocream, BİM’e chicconun bakım seti gelmişti tarak makas falan 50-55 arasına da onu aldm . Birde sterraydı sanırım bebek burun spreyi onu aldım bu kadar
OOzge25 Susambebis 🌼Pişik kremi – Bepanthol 🌼Şampuan – Mustela 🌼Deterjan – Dalin 🌼Tarak – Chicco 2li tarak fırça seti Aldım ben 🐣
elifkrs Susambebis ben yazin türkiye ye geldim tatile bepanthenin pisik kremini almistim cok cok iyi 😊 tavsiye ederim, bitcek diye korkuyorum hahaha 😂
rgk Susambebis ben mustela aldım krem şampuan, tarak da doğal kıl bisi aldım ama hatırlamıyorum şu an markasını
mathildaa Susambebis şampuan, bebek yağı ve pişik kremi mustela set Deterjan dalin Ikili tarak set chicco Islak mendil uni Pamuk ebebek in markası
Hosgeldinbebek Susambebis indirimde yakaladım şükür hepsini 😁 mustela şampuan, bebek yağı, pişik önleyici kremi aldım. 200 tl flan tuttu. Chicco tarak da 30 tl yken buldum
tazeannecik1 Susambebis Pişik kremi 🐥 Penaten Şampuan🧴 Bübchen Deterjan 🐣 Green clean Tarak henüz almadım ama set düşünüyorum tırnak makası falan ☺️☺️