Esrakbas Kızlar benim göğüs ucum yok içe göçük benim yarın doğumum var ne yapacağım bilmiyorum ayrıca göğsümde süt falan da gelmedi belirti de Yok yumusak. Bu durumda olan var mı ben napacağım ???😞
SemraErkann Esrakbas eczaneden göğüse ucu çıkaran pomplar var canım ondan hemde göğüsteki sütü azda olsa Çekiyor
Haziranannesii Esrakbas benimde doğuma kadar hiç sütüm gelmemişti sıcak duş alıp masaj yap göğüslerine gogus ucu da var onlardan da alırsın
tgcaty Esrakbas bnm gögüs ucumu hemşire şırıngayla bir çekti uzadı resmen merak etme yumusak olsada gelir sutun bnm yumusak ufaktı szeryan olmama ragmen gelmişti hmen
Bskrt Esrakbas parmaklarını meme ucunun etrafına koyup Şişe kapağı açar gibi yapman lazım çıkması için Öylr yaptıkça çıkıyor sonra bebek emdikçs geri gitmiyor zaten Ama yarın doğum varsa bence pompayla şimdiden çıkarmaya çalış
EmineAyan Esrakbas benimde hiç süt gelmemişti. Bebeği emzirince geliyor canım merak etme. Ucu içinde eğer bebek emdikten sonrada çıkmazsa, silikon göğüs uçlarından kullanabilirsin.
Esrakbas Evet kızlar hiç olmadı içe göçük benim ne kadar masaj yapsam da öyle şırıngayla falan da denedim ama geri kaçıyor içine insallah az da olsa süt gelir yarın sezeryan var