TugbaDerin Spinal anestezi de işlem yapıldıktan sonra kanülü çekiliyor yani sadece bir iğne yapıp çıkmış gibi oluyor epidural de ise belde kanül kalıyor ameliyat sonrası ağrı durumunda o kanülden enjeksiyon yapılıyor
Pinkmom Epiduralde bele katater takılıyor doğum sonrası ilacı oradan vermek için.Spinalda takılmıyor. Fark bu
GecesMom Epidural oldum ben. Ayaklarımı bacaklarımı hissediyodum harekette ettiriyodum ama acı yoktu bebeğimi çıkarmadan bir dakika önce bayılttılar ama bebeğim doğunca uyandım kendimdeydim foto çekildim yani kendime geldim hafif bi uyku uyuyosunuz çok iyi geliyo. Emin değilim ama spinalde uyuşuyo tamamen kalkamıyosunuz hissetmiyosunuz galiba ve hiç uyutmuyolar
GizemCengiz Hissetmeme duygusuna dayanamam. Spinalde felç kalma riski ve geçmeyen bel baş ağrısı oluyormuş diye şeyler duyuyorum okuyorum. Hiç gerek yok riske diye düşünüyorum. zaten sezeryan olacaksam ameliyat ortamında ayık olmak istemem. Uyanınca görürüm bebeğimi :) hemen görmek istiyosam normal doğurmalıyım:))