Eylulykdz Arkadaşlar 7. Haftamda doktora gittim sigortamız yoktu malesef 250tl ödedik. Şuan eşim sigortalı işe girdi doktorda fiyat düşer mi? Veya ne zaman düşer bilgisi olan var mı sigortalı olunca 150 felan ödüyoruz
Zeynepp97 Eylulykdz Devlette sigorta da olmasa bu kadar para alınmıyor 8 TL falan diye hatırlıyorum çünkü annemde sigortasız di muanelerden önce vezneye 6 veya 8 TL yatırıp muane oluyordu hatta devlette iki kere ameliyat oldu hiç bir şekilde para talep edilmedi sigortasi olmadığı halde
Hosgeldinbebek Eylulykdz devlette hemen yansımıyor 30 gün yatması lazım sanırım sigortasının özelde nasıl bilmiyorum bi araştırın
UmutsuzPolyanna Devlette mi yoksa özel de mi oldun muayene canım ? Sigortasız olunca devlette o kadar para ödeniyor mu bilmiyordum valla özel de ise hastanenin sgk ile anlaşması varsa eğer rakamdan biraz düşme olur
Eylulykdz UmutsuzPolyanna evet canım özel normalde sigortalılara 150 felan ama biz 250 ödedik bundan sonra düşer inşallah
Guncem Eylulykdz sigortan olmasa bile hamile oldugun icin az ödüyorsun. Kimi hastaneler direk hamile olunca analik halinden faydalandiriyor. Kimi kurnazlara sen dayatmak zorunda kaliyosun malesef. Hatta doktor da ilac yazarken provizyon tipini gebelik secince ilaclara da ekstara ucret ödemiyorsun.
Zeynepp97 Eylulykdz Sigorta yapıldıysa düşer hatta çalıştığı kurumun hastanelerle anlaşması varsa daha da düşüyor fiyat