MinikDenizKizi Ne olsa az gibi hal böyleyken dolar oldu 14… Yakındır 17 olacak diyorlar. Evinize temel besin ihtiyaçlarını alım gücü iyice düşmeden depolayın derim . Şeker artık piyasaya sürülmüyor bile ..
Zeynepp97 MinikDenizKizi Ülke şartları için tabiki 5 6 binin altında olmamalı ama benim tahminimce 3800 4000 TL yapacaklar galiba oda yine eskisine göre iyi olur tabiki
Nihan_35 MinikDenizKizi depoladikda 1 ürünü 2 den fazla vermiyorlar ki vla dün eşimle alışveriş yaparken çok zorlandık ayrı ayrı yaptık evi doldurduk🤦🏾
Sermec27 MinikDenizKizi aslında 5000 de olsa 6000 de olsa yetmeyecek çünkü asgari ücrete zam geliyor ama yediğimiz içtiğimiz seylere de otomatik olarak zam geliyor eee ne anlıyor halk bundan yani verdiklerini geri alıyorlar
Aycaaa571 MinikDenizKizi 4000 ve 5000 aşağı olmamalı çünkü asgari ücret yükseldikçe herşeye zam geliyor
MinikDenizKizi Nihan_35 Çünkü piyasaya sürülmüyor artık annem şeker fabrikasının işletme şefi o kendi söyledi direk bana şeker sürmüyoruz diye
Nihan_35 MinikDenizKizi zaten şok a101 ve bimde yok şeker migrosta bulduk oda 3 ve 5 kg vardı son 6 7 adet kalmış millet rafları resmen boşaltmis valla Allah sonumuzu hayır etsin 🙏🙄
MinikDenizKizi Nihan_35 İnşallah . Aynısının yakında diğer temel gıda maddelerinede olacağını düşünüyorum ben
glsm_kr8383 MinikDenizKizi Ya Allah aşkınıza Asgari ücret 4000 olucak ama işsizlik daha çok aratacak maaş yükseldikçe işçi çıkarılacak maalesef
MinikDenizKizi glsm_kr8383 Bende zaten ne olsa kâr değil diyorum. Alın gücünün artması lazım önce bu ülkede
Ozlemyvz MinikDenizKizi 5400 lira olursa dolar kuruna göre hiç zam yapılmamış oluyor ordan hesap edin ne kadar olmalı☺️
Seymaayyy Asgeri ücret çokta olsa ortada alacak bırsey olmayınca parasında bır adı olmaz kıtlık gelıyor gıbi yavaştan ve bu bizi çok korkutuyor ne olucak bu halımız:(((