_Tugba34 Doktor bebeğin kafasının 2 hafta önden geldiğini yani büyük oldugunu söyledi ama bu bi sıkıntu yada sakatligindan dolayı deyil yapısından olduğunu korkulacak bişey olmadığını söyledi Böyle bişey yaşayan varmı aranızda?
Sermec27 _Tugba34 benim oğlumunda kafası 2 hafta öndeydi 5 bucuk ay önce sezaryen doğum yaptım şu an normal ilerliyor kafa yapısı eşimin de büyük kafası genetik olabilir 🥰
MihrimahVeAnnesiii _Tugba34 benimki de şuan 2 hafta önden gidiyor doktor sorun görmedi düşündüğüm tek şey normal doğum yaparsam nasıl doğururum 😂 neyseki sezaryenden yanayım 😂
Crnnn7 _Tugba34 ay bana doktor demedi ama en son gittiğimizde eşim bebeğin kafası büyük bence ultrasonda gördüm diyip duruyor nasıl sinir oldumm bizim ailede biraz öyle size çekiyor demeye mi getirdi naptı ki ultrason aşırı büyüterek gösteriyor görselleri 🤦🏻♀️
Helpmee _Tugba34 bşy demiyor ultrason ölçğmlerinde olablr dedi Normal doğum yapmama engelmi diye sordum 40.haftayı geçmediği sürece bşy olmz dedi
Alp52 @_Tugba34 benim oğlumun da kafasını büyük demişti doktor çok korkmuştum 1 hafta öndeydi ama korkulacak bisey değil genetik olabilir demişti ama öyle doktorun dediği gibi büyük Bi kafası yoktu hastane çıkışı setindeki minicik şapkanin içinde bile kafası kayboluyodu korkma yani ultrason ölçümlerinde oynamalar olabiliyor doktor 1 2 hafta dan bisey olmaz demişti
Semakacan _Tugba34 kuzenimin 2 çocuğu da öyle canım ama kuzenimin eşininde öyle onlara çekmiş yani soyadı bile kocabaş 😄 genetikmiş demekki