mavi_kus Hanımlar felaket migren ağrısı yaşıyorum zaten bi tek parol içebiliyoruz ama 39+3 üm arada sancılarım oluyor geçiyor acaba içsem o sancıların ertelenmesine sebep olabilir mi bilginiz var mı ?
2melekannesi_ mavi_kus zannetmiyorum parol öyle çok etkili bir ağrı kesici değil yani doğum sancılarını kesecek kadar olmaz bence onun için millet epidural anestezi falan alıyor sonuçta🙈
Ozlem2904 mavi_kus bence dr unuza sorun mutlaka haftaniz ileri ama gercek dogum sancilarini agri kesicinin durdurabilcegini dusunmuyorum. Sadece fikir kesin b bilgim yok
mavi_kus Ozlem2904 durduracağını bende sanmıyorum ama dediğiniz gibi eminde olamadım dr a da ulaşamadım o yüzden sorayım dedim sağolun 🙏🏻
mavi_kus 2melekannesi_ doğum sancısı derken gelen hafif sancıları yani engeller mi diye acaba zaten o kadar şiddetlenmedi hiç 🥲
2melekannesi_ mavi_kus yine de en hafif doğum sancısı bile belli bi şiddette oluyor ya biz hissetmesek bile🙈 bilemedim doktorunuza danışın yine tabi
mavi_kus 2melekannesi_ mavi_kus 39+3 olup hala doğurmayınca aklıma her şey gelmeye başladı artık doktorada ulaşamayınca foruma sorayım dedim çok sağolun 🥰
yarenaygk34 Bende sanmıyorum o ağrılara etki etmesi için kads gevşetici tarzı olan mg yüksek ağrı kesiciler içmek gerekir parol migren ağrısını bile kesmiyor zaten parol yine de bir bilene sorun eczacınıza falan