Anne8484 36+3 oğlum 5 dakikaya bir sağda yukseliyor ayağını mi dayjyor bilmiyorum..Bir de soğuk cacık içtikten sonra oldu..Genelde soguk içince olurdu ama hemen geçerdi simdi yarım saattir 5 dkksya bir oluyor 6 kez toplandı,kasılma mi?
2melekannesi_ Anne8484 yükselip hemen iniyorsa elinizle okşayınca falan bebek hareket ediyordur korkmayın ama uzun süre öyle kalıp taş gibi oluyorsa kasılmadır
Anne8484 Bebek yükseldikçe elimi koyup sakinleştirmeye çalışıyorum bebegimi…Bir de kirt dedi elimi sag tarafa koyunca..İyice itiyor dışarı doğru kendinj
FusunF 2melekannesi_ uzun sure dediğiniz ne kadar bende öğreniyim olursa cnku Benimde arada sertleşiyor
Anne8484 2melekannesi_ kalkıp iniyor canım..Sert oluyor ağrıtıyor sonra iniyor sonra yine kalkıyor ama kasiklarim agriyor iyle yaptıkça
Anne8484 FusunF yarım saat 45 dakikadır oluyor 5 dakikaya bir yükselip iniyor simdi de kasiklarima vurdu..Korkuyla yaşıyoruz acaba ondan mı böyle oluyor bu bebisler ya..Evde ne zaman tek kalsam sancim oluyor
2melekannesi_ FusunF yani böyle elinizle okşayınca falan iniyorsa korkmayın. Yarım saat 1 saat öyle sert hareketsiz kalırsa dürtün hareket ettirmeye çalışın arkadaşa da dediğim gibi hareketsiz kalmasın doktorlar da 2 saatte bir hareket etmeli diyor yanlış bilmiyorsam
2melekannesi_ Anne8484 hareketleri iyiyse korkmayın hareketsizlikten korkmak lazım. Benim de mesela kaburgalarıma bastırıyor hep yukarı doğru artık yerleri daraldığı için öyle ama tabi içiniz rahat olsun geçmezse doktora gidin yine de
Acemi_anne61 Anne8484 Ben şuanlık doğumla ilgili yada bebekle ilgili oldugunu düşünmüyorum korkma sen dedigin gibi soğuk şeyler yiyip içince öyle oluyor artık kocaman bebek oldu hareketleri böyledir. Bekle bakalım biraz daha canın yanıyorsa ama git doktora
Anne8484 2melekannesi_ hareketi iyi canım işte ağır ağır dönüyor bazen bir hızlıca vuruyor ..Suyu iyi olduğu için doktor aşırı hareketli bir bebek demisti
Anne8484 Acemi_anne61 kuzum valla sola yattim iste ..Esim de iste..Sen bir dinlen bakalım dedi..5 den önce gelemz zsten yol 1 saat sürer..O yüzden sakın olmaya çalış uzan dedi..İnşallah geçer.
Acemi_anne61 Anne8484 Az kalmış gelmesine eşin de doğru söylemiş ne güzel 😊istersen duşa gir belki iyi gelir korkma sakın. aslında bu kasılmalar güzel birşey doğuma hazırlık ama sık olması korkutuyor insanı
Anne8484 Acemi_anne61 aynen zsten 15 gün kaldı 16 Aralık doğum var sezeryan 38+4 de alacak ..o zamana kadar beklesin minnoşum..Duşa gireyim de ayakta kalınca da taş gibi oluyor ..Daha dün duş aldim ev biraz soğuk diye battaniyenin altına girdim biraz iyi gibi sadcer kemikleri batiyor simdilik