Cansubaris Hamileligin son ayında burun tıkanıklığı, akıntısı veya geniz akıntısı yaşayan varmi? Nasıl geçti ne önerirsiniz lütfen paylaşın 😏
Heather Cansubaris beeen🙋 geçmedi 20 gündür geniz akıntıso birde öksürük yapıyor. Çocukluğumdan beri balgam atamam. Köh köh geziniyorum tıkanık burunla.
Ebrudrgt Ben yasiyorummm grip gibiyim bi tuhafim ya 6 gun oldu gecmiyo.bende burda bekliyorm yazan olursa😕
Cansubaris Ebrudrgt bende öyleyim birkaç gündür 🙄 doktorum bebekler için satılan okyanus suyundan önerdi
Cansubaris Heather bende atamam kesinlikle 😏 öksürüğüm yok sadece burun akıntısı ve geniz akıntısı sinir ediyor insanı 😏
Ebrudrgt Cansubaris benimde nazorinse sprey al kullan dedi ama pekte bi ise yaradi diyemem benm cunku cok tikali nefes zor aliyorum geceleri😕
Cansubaris Ebrudrgt birde bebekler için satılan okyanus suyunu dene istersen doktoruna danışarak 😏 gebelik nezlesi yaşıyoruz sanırım bütün belirtileri uyuyor gibi🤷🏼♀️
Cansubaris Ebrudrgt bence o gibi ama 🤷🏼♀️ sabah tek taraflı burun kanaması da yaşadım oda olabiliyormuş kan hacminin artmasından dolayı basınçta artiyormus bide birkaç gündür burnumu çekince oda etki etti sanırım öyle okudum bir yerde
Ebrudrgt Cansubaris gecmis olsun 👧 insallah.saglikla kucağimiza alalim yavrularimizida rahatlayalim☺🤰