Mavisinannesi2 Bu sene çevrem dahil uygulamadada sürekli erkek duyuyorum bitek benim doktorum tahmini kız dedi galibaa ama ben erkek hissediyorum🤭🤭yanılma olabilir mi acaba cinsel organ gelismemis 16. Haftamizda kontrolde dedi doktor
505050 Mavisinannesi2 Banada 15+3 te kız tahmininde bulundu çıkıntı yok dedi bende değişir mi merk ediyorum haftaya gdicem 18 oluyorum
Julide_01 Mavisinannesi2 ay aynı ben 14 haftalığız tahmini kız dedi erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak
Sermec27 Mavisinannesi2 genelde erkeklerin organı o haftalarda net belli oluyor ilk oğlumu 12+3 te öğrendim ikinci oğlumu 17 de öğrendim çünkü 13 te cok hareketliydi doktor ense kalınlığını bile zor ölçmüştü 🥰🤭 yani tomurcuklar bu haftada gelişmediyse kız olabilir ama yine de 1 kaç hafta sonra net belli olur
Eceguldemir55 Mavisinannesi2 ilk hamileligimde 13. Haftada kesin erkek dedi doktor. 15-17 haftalarda başka doktora gittiğimde kız dedi. Detayliya tekrar 13. Haftada bakan doktora gittim o tekrar erkek olduğunu kesinleştirdi. İkinci oğluma da aynı doktor aynı haftada erkek dedi ama bu öyle kaldı şuan 19+2 😅
Mavisinannesi2 505050 bana sadece yapıya göre dedi tomurcuklar olusmak uzere dedide tomurcuk drdigi ne bilmiyorum
Mavisinannesi2 Sermec27 bilmiyorum valla kız erkek ayrımım yok sadece degisigime gitti herkes erkek🤭🤭gelisiyor dedi yani yapiya gore kiz ama bizi yanıltabilir dedi
Susamtanesi-1 Bence tam tersi kız senesi bu sene etrafımda en az 10 hamile var hepsi kız erkek hiç duymadım bende
Fundish Eceguldemir55 neye göre yapıyorlar bana cok acayip geliyor cünkü 18.haftada net bişi söylerim demişti doktorum .tam o hafta ekranı açar açmaz doktor demeden biz pipisini gördük 🙈 doktor kız dese bile artık inanmam kendim gördüm :))
Eceguldemir55 Fundish ilk hamileligimde ben de öyle olmuştum. Doktor kız diyordu ben de içimden yok erkek o diyordum 🤭😅
Firdesy @“Mavisinannesi2”#P19027018 Sizi bilmiyorum da bana ilk oğlumda 3 aylıkken erkek 4 aylıkken kız 5 aylıkken %99 kız ve 6.ayımda %100 erkek denildi ve erkek oldu kızımda hiç yanılma olmadı
Mavisinannesi2 Firdesy bana çok yanılma diyor doktorlar 3 tsne doktora gittim kiza benziyor ama yanilma olabilir dedi 2si biride gorunmuyo dedi😆😆