Berru Çok utanıyorum nasıl yazacağımı da bilmiyorum ama Cinsel organın 🙈 temizlerken alt kısımda sağ tarafın şiş olduğunu gördüm sol tarafta yok şişlik bu neden olur bilgisi olan yazabilirmi kusura bakmayın ne olur çok utanıyorum zaten
PrensesFiona Berru canım iltihap olmuş bunda utancak ne var böyle beze gibi demi. Bende de oluyor bazen temizliğine ekstra dikkat ediyorum 3 5 güne geçiyor.
Minigin_annesi0 Utanılacak bişey yok canım sağlık problemi olabilir doktora sor ben yaşamadım böyle bişey 🌺
PrensesFiona Berru tamam kuzum panik olmanı gerektircek bir şey değil. Hamilelikte enfeksiyona daha açık hale geliyor vücut. Sen temizliğine dikkat et bol su iç. Doktora gittiğinde dersin yine nolur nolmaz.
Beyzan738 Berru bende ayni şekilde dün temzlerken gördüm özel bölge sağ yanakta şişlik sivilce var nasıl acıyor zor yuruyorum☹️
Berru Beyzan738 aynen dediğiniz gibi ama işin kötü tarafı ağrı acı yok.gittinizmi doktora yada gidecekmisiniz
Beyzan738 Berru yok kuzm daha önce de çıkmıştı geçti sonra bu benmki sivilce belli yani iri büyük bı sivilce geçer zamanla Seninki sivilce flan değilse bı sor doktora yada bı saglikocagna
Zehraspl Berru bendede var o ustte kalsin bende bilmiyorum neden oldugunu 4 yildir var kizimdada vari
NeseA Vallah canım bende de var rahim ağzında ceviz büyüklüğünde dokunduğumda yumuşak sanki içinde sıvı var bazen küçülüyor bazen kayboluyor bazen büyüyor özellikle kabız olduğumda hiç korkmadım doktora sormadım inşallah önemli birşey değildir 😘
Berru Yarına kadın hastalıklarına randevu aldım gostericem nasıl gostericem onuda bilmiyorum panik atagim var çatal gördüğüm an elim ayağım titriyor Rabbim yardım etsin herkese
Zhra4242 Berru O dediğiniz bende de var doğum yapmayı bekliyorum benim yırtığım vardı doktor kan toplanıyor dedi estetik dikiş yapmamız lazım dedi